Nu, acum toata lumea ii are drepti si albi ( mai mult sau mai putin naturali insa).
Daca te uiti si la unele actrite, ori si-au pus aparat dentar ( gen Miley Cyrus) ori si-au aranjat dintii cu portelan( gen Bianca Dragusanu).
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Oricum trebuie sa-i rezolvi!
Nu cred ca a avea dintii perfecti este un criteriu important in modeling. Deci cred ca da.
Succes!
Desigur, sunt platite sa pozeze si sa zambeasca cele cu dintii incalecati sau cariati.
Da...adica nu cred ac toate au dintii ''perfecti'' daca ii ai cat de cat frumoasi, da, poti. Insa poti apela la niste metode care te pot ajuta cu aceasta problema.Intreaba dentistul cu ce te poate ajuta ca sa arate mai frumos. Bafta. Funda?
Nu? dar unde a aparut aceasta Dragusanu? nu pe podium intai?
Eu cred ca tu vrei o solutie nu sa te amagesti. Probabil ai calitati pentru modeling daca iti pui problema. Si ti-ai dori asta.
Cele de top care au avut de corectat ceva au facut-o : sani, dinti, nas, urechi clapauge etc.
Pana si Gisele Bundchen, care e nr. 1.
Ba da poti! Sanziana de la NEXT TOP MODEL a fost primita si a concurant multe etape inaintea cadoului de nastere din partea lui CATALIN BOTEZATU!
Da, am vazut. a dus-o la dentist, avea niste goluri intre dinti, n-a fost mare lucru la ea
Daca o sa ajungi model o sa-ti schimbe industria tot, de la sani, la dinti si chiar la ochi.
Si crezi ca vor face cariera? Aia de la Top Elite pe care a ales-o Jean Paul Gautier era superba cu totul:
Alina Puscau
sau Madalina Ghinea ( o stii cred).
Fetele astea de care zici tu sunt de umplutura pentru ca trebuia sa aleaga pe cineva sa umple emisiunea. Daca vor sa continuie, pe langa forme, inaltime, atitudine, trebuie sa aiba si fata corespunzatoare, inclusiv dintii.
Si inca ceva, daca o sa-i corectezi o sa te simti in primul rand tu foarte bine.(Eu am avut aparat dentar)
Principalul e sa nu fie cariati. Restul la culoare si forma se poate corecta daca o sa trebuiasca.
Merci*.
Eu am avut aparatul acum 3 ani jumatate. Nu sunt toate asa scumpe cum crezi tu. Si sus ti-am zis ce probleme aveam, te speriai. N-am avut masele prin cerul gurii, e drept, dar aveam altele la vedere.
Uite cum poti face daca tot iti doresti asa de mult modeling: iti faci un portofoliu cu fotografii in care nu tii gura decat intredeschisa si-l trimiti unde stii tu. Observi ca atitudinea conteaza foarte mult si expresivitatea figurii. Ai nevoie de un fotograf bun. Daca te accepta ai sanse sa-ti plateasca ei aparatul apoi. Daca raspunsul nu e cel dorit, treci pe banii tai la aparat ca sa nu ti-l pui la 25 de ani cand te va costa dublu si va fi dureros.
Da, am stat si noaptea cu el si da, am platit consultul cate 30 de lei sedinta.
Poate tu esti din Bucuresti de stii de tarife asa de mari.
Vezi s astudiezi bine piata inainte, sunt unii care te tin 2-3 ani doar sa-ti mai ia banii.
Buna!
La inceput nu e un criteriu asa important dar daca vrei sa fi printre cele mai bune ai nevoie de o dantura frumoasa.
Http://www.google.com/......tp?/imgres asta este adriana lima, si nu pare sa aiba dintii perfecti si este un model destul de apreciat
Perfecti nu ii au toate topmodelele,dar va trebuie sa ai niste dintii albi, fara carii! Altfel nu! Dintii sunt foarte importanti pentru ei. Poti sa iti pui fatete dentare sau sa ii albesti cu un aparat pe care l-am vazut si pe net, destul de ieftin, White Light, si are recenzii bune!
funnkydj întreabă:
Georgian1992 întreabă: