| Alison95 a întrebat:

Punctele negre s-ar scoate la o singura sedinta de tratament facial cosmetic?

10 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Depinde, cat de multe si ce procedura folosesti

| Alison95 explică (pentru SunnyDay88):

Poti sa-mi spui mai multe te rog? ce proceduri sunt benefice pentru un ten tanar?

| Lionsgate a răspuns:

Dela 2-3 in sus sunt scoase.

| AlexBpm a răspuns:

Nu

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Alison95):

Nu stiu exact cati ani ai si daca nu ai puncte negre f multe poti incerca cu niste plasturi de indepartat punctele negre.
pilingul e ok ca sa ti tratezi tenul dar de la 20 de ani in sus.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru SunnyDay88):

Oricum e bine sa ceri sfatul unui dermatolog care te vede si ti poate spune exact ce ti s ar potrivi.

| Alison95 explică (pentru SunnyDay88):

Am inteles ca plasturii nu sunt buni. am 17 ani. merci!

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Alison95):

Depinde ce iti cumperi. sunt buni atata timp cat ii folosesti corect. am auzit si eu de astia care zic ca plasturii nu sunt buni dar nici ei nu i au folosit corect (adica cureti tenul cu apa calda, apoi aplici platurii si ii lasi vreo 10 min). nu fac minuni dar ajuta destul, mai ales cu punctele superficiale. depinde acum si de fiecare firma in parte.

poti merge la cosmeticiana sa i scoata prin varianta clasica cu tifon...

| DeniiMeow a răspuns:

Buna...iti raspund din propria experiente. Am facut 2 sedinte la un interval de timp foarte scurt una de alta..Nu prea s-a cunoscut nimic, sincer, plus ca este destul de costisitoare happy. Ba din contra dupa un timp mi-au aparut mult mai multe pentru ca la acea sedinte ea nu face decat sa-ti scoata puroiul si punctele iar apoi ele vor aparea din nou din cauza vantului si a aerului... Eu iti recomand sa-ti faci masti cu argila fac minuni si pentru cosuri si pentru puncte negre. Si mai apoi sa-ti iei de la plafat Uleiul cu Nuca de cocos. Eu de cand folosesc argila si acest ulei aam fata ca de bebelus big grin

| Alison95 explică (pentru DeniiMeow):

Buna..mersi pentru raspuns! cat au costat sedintele? argila de un anume tip, sa fie scumpa? sau oricare? si mai ai puncte negre?