Camasa nu prea merge cu orice tip de incaltaminte sport, e mai bine sa porti niste pantofi, in rest mergi si vezi ce iti place, la culori, modele etc. Stai linistit ca hainele cu care te poti lauda nu le gasesti in mall
As vrea sa ma pot lauda, dar nu lucrez pe euro, ci pe lei (daca stii cum zic). Apropo, la modul serios vorbind, unde gasesti haine cu care te poti lauda? Sunt doar curios.
Din cate am mai citit, tenesii/ adidasii albi ar merge la camasa, dar neapărat albi. Ce parere ai?
Eu ma tund chel, si, ca sa nu mi-i se vada chelia, port sapca, de aceea cu cozoroc. Presupun ca, aceasta, nu merge deloc cu camasa. Cu ce o pot inlocui?
Suntem în aceeași situație. Cămașa pentru mine este o problemă. Nici măcar nod la cravata nu știu sa fac . La o nuntă ( daca va fi), sa vezi belea pe mine. Nici sa dansez nu știu, asta dacă nu cumva as pune la comun acord cu viitoarea soție sa aducem DJ-ei pentru ca eu știu sa dansez doar pe muzică Techno/Trance. sau sa facem nunta la Untold. Am 32 ani, apropo.
În rest, pentru situația ta, recomand o cămașă oarecare dar nu pui cravată. Până si actorii de la Hollywood poartă cămășile fără cravată, chiar lasă câțiva nasturi deschiși pentru a se vedea mai bine gatul ( sau parul de pe piept). Vezi ca exemplu Paul Walker.
In rest merge cu blugi și adidas cu talpă joasă ( teniși/adidasi albi cum ai specificat mai sus). Îți zic ca la fel as alege și eu.
Nu îți recomand pantofi, după câteva ore de stat în ei îți vei dori sa te descalti mai ales daca nu ești obișnuit.
Uite cum m-as îmbraca eu, dar lăsând deoparte blugii rupți în genunchi ( nu-s adeptul). Însă ca idee pentru tine.
https://i.postimg.cc/......i2-2-2.jpg
Nod nici eu nu stiu sa fac, iar de dansat tot asa
Asadar, neapărat adidasi cu talpa groasa?
Ok, dar ce fac cu chelia, cum mi-o acopar, ca sa mearga cu camasa? Ca ma tund chel, ca asa ma tund de mult timp, si port, in general, sepci (de acelea cu cozoroc). Si, din cate deduc, acestea nu merg cu camasa. Cum sa fac? Chiar sub nicio forma nu merge șapca cu cozoroc cu camasa?
Chiar si cele scumpe se lipsesc pe corp din cauza transpiratiei? Nu au un material mai bun in ele, ca sa nu se lipeasca? Da, e nasoala senzatia când simti camasa lipita de corp.
Totusi, as avea nevoie de minim 3 cămăși, macar pentru 3 zile, si cate una/ zi. Si as vrea sa fie si bune, de calitate, ca am patit, cu hainele ieftine, in general, ca, dupa o vreme, sa se descoase, sa se intinda, sa se decoloreze
Ce parere aveti despre sapca pe care o poarta acest tip, merge cu camasa?
https://youtu.be/MkJS0Dunyqw
Nu trebuie sa îți faci griji în privința cheliei. Chiar si eu ma tund aproape chel. E periuță mai mult, dar e aproape zero. O fac acasă, singur. Nu merg la frizer. Si eu port șepci sport ( cu cozoroc). Cum te-ai descris mai sus, parcă m-ai descris pe mine. :)
Si nu ți-aș recomanda șapcă, asortată cu cămașa. Lași capul așa, fără nimic.
Sau poți lua o șapcă de genul Office
https://www.trendhim.ro/......rin-p.html
Si scumpa ca naiba, de altfel.
Exact la șapca de gen ma refeream și eu în com precedent. Acum am văzut link atașat de tine. Însă asta as recomanda ca alternativa la șapca sport.
Da, asta cred ca ar veni bine la camasa. As arata ca un pacalici cu sapca cu cozoroc si cu camasa ar fugi oamenii la concurenta, nu ar mai veni cu mine, ca sofer
La cate asemănări avem amandoi, ar fi culmea sa fii si varsator ca mine
Apropo de tuns chel: eu am o masina de tuns, de la Remington, care arata ca un elicopter, are 5 cutite (de acelea rotunde), si exact pentru asta e conceputa, ca sa te tunzi chel, si trebuie folosita tot la 2-3-maxim 4 zile, ca sa mentii chelia. Am inceput de chelie si fire de par alb. As arata batran daca mi-as lasa parul mare.
Sunt Capricorn Însă ma numesc tot Alexandru ( ce coincidență). Iar partea cu mașină de tuns, eu folosesc o mașină de buget de la Philips ( vreo 160 lei a costat acum 2 ani si jumătate, cu inflația de azi, cred ca acum 300 RON costa). Tot la 4 zile obișnuiam și eu sa ma tund, însă am lăsat-o mai moale în ultima perioadă vrând sa nu stric mașina de tuns din cauza asta. Tunde și bine, are auto ascuțire sau ceva de gen.
Iar eu mereu aleg sa ma tund cât mai scurt pentru ca sunt pasionat de bicicletă si indiferent de sezon ( cât asfaltul este uscat), sunt urcat în șa. Si nu merg prin oraș, eu merg prin județ. Până anul trecut am fost și prin alte județe. Bicicleta ma face sa transpir mult, se lipea părul de cap, iar după fiecare ieșire și când ajungeam acasă, trebuia sa ma spăl și pe cap. Ma gândeam sa nu îmi afecteze părul excesul de șampon și sa ajung chel natural ( unchiul meu e chel complet din cauza excesului de șampon, vărul meu la fel; l-a urmat pe taică-su, moștenire de familie - nu vreau sa apuc pe urme ). Ma rog, pe atunci unchiul meu cred ca se spăla cu șampon de urzică și nu folosea Clear ca mine.
Apoi am luat mașină de tuns, ma tund aproape chel, fac economie și la șampon, am scăpat și de mătreață ( pentru ca am avut probleme și cu asta). Si nu ma mai mănâncă nici scalpul din cauza mătreții. Rau când mă apuca mâncărimea, eram in mers cu bicicleta si aveam casca de la bicicleta pe cap. Strecuram asa, câte un deget, printre găurile de la cască.
Asta cu casca veche, azi am alta cască și nici dacă as vrea nu mai pot pentru ca are plasa pentru insecte.
Suntem vecini de zodie Coincidenta, in ceea ce privește numele, intr-adevar, doar ca am ales acest "nume" doar pentru a nu-mi sti oricine numele real. Ma numesc Dan, de fapt.
Daca vrei sa te tunzi chiar chel-chel, iti recomand acea masina de tuns de la Remington. Dar, repet, e doar pentru a mentine chelia. Daca iti creste parul vreo săptămână -10 zile, deja nu mai face față, ca nu e concepută pentru par mare, ci trebuie, prima data, sa te tunzi cu o masina de tuns normala, iar ce rămâne ("periuța"), sa iei cu asta de la Remington. Ca in palma te tunde, de iti aluneca tricoul pe chelie, cand il scoti de pe tine.
Nici eu nu mai folosesc sampon, dar folosesc gelul de dus, in schimb. Asadar, nu ma mai complic cu mai multe tipuri de solutii, cum fac femeile, ca au cate un sampon si o crema pentru fiecare parte a corpului.
As vrea sa îmi stea si mie asa bine chel, precum ii sta tipului de la Voltaj sau lui Bendeac.
Pentru barba inca nu am descoperit o masina de barbierit potrivita. Am barba foarte aspra, si mereu ma enervează cand trebuie sa ma barbieresc. La altii de abia le creste barba. Si, cand eram mic, intentionat ma barbieream, ca sa am barba adevarata, nu puf. Ai grija ce iti doresti...
Si eu am folosit o masina de tuns de la Philips vreo cativa ani, si am cumparat-o doar cu ~130 lei. Si-a meritat de 5 ori banii, nu o data.
DaciaRomania întreabă: