anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent mi-am luat un tonic de la L'oreal Paris "SUBLIME FRESH" (contine si alcool), si este pentru ten normal sau mixt; eu am un ten gras, si de fiecare data dupa ce folosesc acest tonic pielea imi ramane foarte lipicioasa si lucioasa.Este din cauza alcoolului sau din cauza ca tonicul nu este pentru ten gras? ...sau asa se comporta toate tonic-urile?

Răspuns Câştigător
| LadyMelian a răspuns:

Este foarte posibil ca un ingredient din tonic sa activeze glandele sebacee si de aici senzatia de lipicios. Din cate stiu eu "ten normal si mixt" se refera mai mult la un ten normal cu tenta spre uscare.Tu ai un ten gras, e un pic mai greu sa gasesti produse adecvate acestui tip de ten.Ar fi indicat sa cumperi produse pe a caror eticheta specifica clar "pentru ten gras", deoarece contin ingredienti ce impiedica ingrasarea tenului.

Pana la urma urmei fiecare organism reactioneaza diferit.
Eu de ex am tenul normal/mixt si am folosit de la Garnier tonicul cu apa de strugure pentru ten normal/mixt.Nu am avut probleme sau senzatii de ten lipicios pana intr-o zi cand m-am trezit cu pete pe fata si am incetat sa il folosesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alcoolul usuca. Altceva din compozitie este lipicios. La fel patesc si eu cu servetelele umede. Dar, rabd pina acasa unde ma spal bine.

| 99NYC a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca usca, dar mie la fel mi se intampla cand ma dadeam uneori cu spirt pe fata, exact asa imi ramanea piele...lucioasa si lipicoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 99NYC):

Era spirt medicinal sau cosmetic? Este mare diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Se gasesc ambele in comert si seamana bine la sticla si continut.