Nu are rost sa folosesti spf 30, cea cu spf 50 te protejeaza cel mai bine.
O crema foarte buna e cea de la Avene, o gasesti la Sensiblu si Catena si costa 40 lei.
Si da, aceste creme sunt invizibile, nu sunt creme colorante cum sunt alea BB. Trebuie sa iti dai o cantitate foarte mica, cat un bob de mazare, si sa o intinzi pe toata fata si e imposibil sa isi dea cineva seama ca tu ti-ai dat cu ceva pe fata.
Crema recomandata de Alina este foarte buna. Ca sa beneficiezi de SPF-ul inscriptionat pe ambalaj trebuie sa aplici cantitatea corecta de spf (1, 25 ml pentru fata - marimea unei monede de 50 bani ), in caz contrar poti sa iti aplici SPF 50 dar tu sa ai protectia unui SPF 30/20 aplicat corect. SPF 30 protejeaza in proportie de 97%, iar SPF 50 in proportie de 98%. Cu cat e SPF-ul mai mic, cu atat trebuie sa reaplici produsul mai des.
https://vvazw1o18pf4bhdd434btzh7-wpengine.netdna-ssl.com/......-block.jpg
Valorile aproximative de protectie atunci cand este aplicata cantitatea corecta :
Spf20 - 3 ore
Spf30 - 5 ore
Spf40 - 6 ore
Spf 50 - 8 ore
Pentru cei care vă irosiți viața cu răspunsuri aberante vă rog să vizitați dexul la cuvântul invizibil.
Ei na! Pai invizibil inseamna sa nu fie vazut, unde ai vazut tu asa creme? )))))))!
Nu știu cum să-ți zic dar eu când cumpăr o cremă mă asigur că nu se vede pe față (că nu lasă urme albe sau luciu persistent, adică e invizibilă) "Românele sunt grele."
Robeeert1 întreabă:
andreea98esteacumBubbleS întreabă:
ruzycciocolata întreabă: