| Robeeert1 a întrebat:

Recomandați-mi o cremă pentru ten sensibil, invizibilă de fiecare zi cu SPF 30+.

10 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Toate cremele sunt vizibile... dacă ar fi invizibile nu le-aivedea în magazine laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cremă de pantofi negru laughing

| Blueberry8 a răspuns:

Transparenta nu invizibila happy!

| Robeeert1 explică:

Pentru cei care vă irosiți viața cu răspunsuri aberante vă rog să vizitați dexul la cuvântul invizibil.

| Blueberry8 a răspuns (pentru Robeeert1):

Ei na! Pai invizibil inseamna sa nu fie vazut, unde ai vazut tu asa creme? laughing)))))))!

| Bondarel99 a răspuns:

Nu are rost sa folosesti spf 30, cea cu spf 50 te protejeaza cel mai bine.
O crema foarte buna e cea de la Avene, o gasesti la Sensiblu si Catena si costa 40 lei.
Si da, aceste creme sunt invizibile, nu sunt creme colorante cum sunt alea BB. Trebuie sa iti dai o cantitate foarte mica, cat un bob de mazare, si sa o intinzi pe toata fata si e imposibil sa isi dea cineva seama ca tu ti-ai dat cu ceva pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema recomandata de Alina este foarte buna. Ca sa beneficiezi de SPF-ul inscriptionat pe ambalaj trebuie sa aplici cantitatea corecta de spf (1, 25 ml pentru fata - marimea unei monede de 50 bani ), in caz contrar poti sa iti aplici SPF 50 dar tu sa ai protectia unui SPF 30/20 aplicat corect. SPF 30 protejeaza in proportie de 97%, iar SPF 50 in proportie de 98%. Cu cat e SPF-ul mai mic, cu atat trebuie sa reaplici produsul mai des.

https://vvazw1o18pf4bhdd434btzh7-wpengine.netdna-ssl.com/......-block.jpg

Valorile aproximative de protectie atunci cand este aplicata cantitatea corecta :
Spf20 - 3 ore
Spf30 - 5 ore
Spf40 - 6 ore
Spf 50 - 8 ore

| Robeeert1 explică (pentru Blueberry8):

Nu știu cum să-ți zic dar eu când cumpăr o cremă mă asigur că nu se vede pe față (că nu lasă urme albe sau luciu persistent, adică e invizibilă) "Românele sunt grele."