Aqua di Gio e apreciat de multi, inclusiv de subsemnatul.
Tot un parfum interesant mi se pare Pierre Cardin - Revelation
Insa in materie de parfumuri nu exista o reteta de succes, cu care sa mergi la sigur peste tot, fiindca e chestie de gusturi.
Daca o persoana detesta mirosul de ambra, si parfumul folosit contine asa ceva, n-o s-o impresionezi deloc, la fel pentru celelalte ingrediente, gen chihlimbar, patchouli, mosc...
Mie-mi plac mult: man in black de la bvlgari, gentlemen only de la givenchy, chi men prive de la carolina herrera și mai multe nu știu . Miroase frumos și one million, dar parcă e prea comun.
În ceea ce privește persistența, ideal ar fi să testezi tu înainte parfumul într-o parfumerie, pentru că un parfum care persistă pe altcineva, e posibil ca pe tine să nu persiste, din cauza pH-ului pielii, plus că aici fiecare își scrie propriile gusturi care e posibil să nu coincidă cu ale tale.
De asemenea, când faci achiziția, alege o „apă de parfum", pentru că e mai rezistentă decât o „apă de toaletă".
Zic, că decât să mă dau cu toate nebuniile de parfumuri pentru a mirosi în nu stiu ce fel, mai bine mestesc o gumă și aia e (Bineînteles a fost o glumă cam de cct dar na, se mai întâmplă). Acum lăsând glumele mele extraordinar de "bune", vreau un parfum super bun și tot n-am găsit unul. Ce dracu sa fac?
Mie imi plac toate parfumurile de Dior si de barbati si de femei
dar cel mai bun parfum care l-am mirosit BLEU de CHANEL, miroase asa bine ca imi da futuri in stomac
Să mai cauți și să nu ții cont neapărat de ce spun ceilalți, pentru că e o chestie destul de subiectivă.
Apropo, aia cu guma e oarecum valabilă, pentru că ar da un aer proaspăt respirației, măcar puțin(deși recomandat e spălatul pe dinți)...sunt unii(nu zic de tine) care miros a parfum, dar sunt certați cu apa și săpunul. Ai înțeles tu ideea
Degeaba mai folosești parfumul dacă nu te speli. În orice caz, cred că o să-mi iau de la Tom Ford, mi-au zis foarte mulți că miroase super șmecher. Mai ales, că până acum nu mi-a zis nimeni niciun parfum calumea.
Păi de unde știi tu cum sunt parfumurile alea, dacă nu le-ai mirosit? Mie, de exemplu, nu-mi place black orchid de la tom ford. Doar pentru că le place altora, nu înseamnă că trebuie să-mi placă și mie. D-aia ți-am zis că trebuie să mergi tu să miroși parfumurile în magazine să vezi dacă-ți plac, însă observ că tu asociezi un parfum „calumea"(ca lumea) cu un parfum foarte scump, ceea ce nu e neapărat valabil. După cum am mai spus și o să o mai spun, e o chestie FOARTE subiectivă. Ți-o fi lene să-ți miști fundul până într-o parfumerie să vezi ce-ți place
Bineînțeles că o să-mi bag nasul în ele să văd care îmi place. Eu când am zis de Tom Ford, m-am referit la marca în sine că o laudă multi prieteni. Și crede-mă că nu mă i-au după altii, dacă nu-mi place ceva nu i-au și aia e. Și nu sunt leneș? Chiar de curând m-am reapucat de sală? (nu că m-aș lăuda?)
Personal apreciez mult Invictus
dar totul depinde de persoana. am prietene ce detesta un parfum ce mie imi place mult.
depinde de ph ul pielii, pe o persoana poate mirosi intr-un fel si pe alta persoana intr-un alt fel. succes
anonim_4396 întreabă:
DAnc3 întreabă: