| pandy a întrebat:

Salut, vreau sa scap si eu de parul de pe cap definitiv fara a mai creste vreodata. Asa ca va rog dati-mi solutii eficiente si ieftine. Multumesc

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Roagate sa ai cancer si sa faci chimoterapie,sau faci ceva sa ai par,indiferent cat costa, este important sa ai par, vine iarna iti ingheata inteligenta, sau cu laser, sau cu lama de ras, nu poti opri cresterea

| pandy explică (pentru RAY):

As fi dat sa rad la coment tau dar esti prea drastic. imi imaginez ca asa esti si in viata de zii cu zi... daca vezi un cersetor pe strada cei spui : mori date dreaqq

| RAY a răspuns (pentru pandy):

Era doar o gluma poate mai cripy, interesant e ca ai citit doar ce ai vrut tu, doar ce ti a convenit tie incat sa ma jignesti, tu vb de empatie

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa, fiindca parul creste hormonal, asa cum esti tu programat genetic.

| pandy explică (pentru Violleta2022):

Pai chestia e ca, in unele parti nu imi creste! stii cred ca functionez cu jumatate de hormoni happy cealalta jumatate e in standby ....eu ma gandeam la ceva chimic, cum ar fi detergentul de vase happy ori ceva clor happy ....sti imi este ca cu aceste intrabari sa nu ajunga pe ytb la ananasul 1min de ras

| Violleta2022 a răspuns (pentru pandy):

Daca au aparut deja zone unde nu mai creste, aceea se numeste chelie si se mosteneste de la parinti si bunici.
Aceea nu este infleuntata de hormoni, ci de mostenirea ereditara.

Din paacte, nu exista nimic chimic care sa-ti stopeze cresterea parului.
Detergentul de vase spala bine si degreseaza dar in catitati mari poate irita ochii si poate provoca matreata.
Clorul arde pielea, face basici, provoaca usturimi si dureri ingrozitoare, dar nu distruge parul.
Daca doresti sa fii chel, nu-ti ramane decat solutia de a te rade/barbaierii pe cap, saptamanal si esti ok din toate punctele de vedere.

| pandy explică (pentru Violleta2022):

Multumesc pentru sfaturi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te razi în cap ca la mănăstirea zen budistă în zilele lunii care se termină cu 4 sau cu 9.

| pandy explică (pentru sadrian46):

happy pai asta era si idea nu vreau sa, ma-i ma rad in cap un timp pierdut pe care l-as putea folosi la altceva. in 15 ani de cand tot fac treaba asta : cat timp am pierdut... timpul inseamna tot

| Dismally a răspuns:

Nu exista, nici cu laser nu scapi definitiv.

| pandy explică (pentru Dismally):

Asta cu laseru nu stiam, m-as fi asteptat sa nu mai creasca daca dau cu laser

| Dismally a răspuns (pentru pandy):

Asa se spune ca e "permanent" dar in realitate tot mai apare, dupa o perioada mai lunga de timp.

| Lukasssz a răspuns:

Intreaba-l pe Johnny Sins.

| pandy explică (pentru Lukasssz):

Nu credeam ca altora tin sa retina nume de regizori de filme xxx happy esti tare broo, cate filme xxx vezi pe zi? ...ps nici eu nu stiam de johny daca nu ma ajuta google...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai dori așa ceva?
Cine își dorește să fie chel de bună voie? straight face

| pandy explică (pentru anonim_4396):

happy stiu suna al dracul de ciudat : in unele zone nu imi creste si de acea prefer sa raman fara el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică vrei tu neapărat să scapi de vitalitate, energie. Mers degrabă la medic specializat dacă anumite zone sunt lipsite de par (îți mor celule nervoase). Alt caz: te deranjează inserția parului (pe lateral nu crește păr). Aici vorbim de un aspect generalizat privind tipare de chipuri cu semnificații diferențiate.
În oricare dintre cazuri, îți îmbolnăvești pielea/organismul cu substanțe chimice aplicate. Să nu uităm de vene aflate deloc subtil în ciuda straturilor de piele.