Nici o sansa, fiindca parul creste hormonal, asa cum esti tu programat genetic.
stiu suna al dracul de ciudat : in unele zone nu imi creste si de acea prefer sa raman fara el...
Pai chestia e ca, in unele parti nu imi creste! stii cred ca functionez cu jumatate de hormoni cealalta jumatate e in standby ....eu ma gandeam la ceva chimic, cum ar fi detergentul de vase ori ceva clor ....sti imi este ca cu aceste intrabari sa nu ajunga pe ytb la ananasul 1min de ras
Daca au aparut deja zone unde nu mai creste, aceea se numeste chelie si se mosteneste de la parinti si bunici.
Aceea nu este infleuntata de hormoni, ci de mostenirea ereditara.
Din paacte, nu exista nimic chimic care sa-ti stopeze cresterea parului.
Detergentul de vase spala bine si degreseaza dar in catitati mari poate irita ochii si poate provoca matreata.
Clorul arde pielea, face basici, provoaca usturimi si dureri ingrozitoare, dar nu distruge parul.
Daca doresti sa fii chel, nu-ti ramane decat solutia de a te rade/barbaierii pe cap, saptamanal si esti ok din toate punctele de vedere.
Roagate sa ai cancer si sa faci chimoterapie,sau faci ceva sa ai par,indiferent cat costa, este important sa ai par, vine iarna iti ingheata inteligenta, sau cu laser, sau cu lama de ras, nu poti opri cresterea
Adică vrei tu neapărat să scapi de vitalitate, energie. Mers degrabă la medic specializat dacă anumite zone sunt lipsite de par (îți mor celule nervoase). Alt caz: te deranjează inserția parului (pe lateral nu crește păr). Aici vorbim de un aspect generalizat privind tipare de chipuri cu semnificații diferențiate.
În oricare dintre cazuri, îți îmbolnăvești pielea/organismul cu substanțe chimice aplicate. Să nu uităm de vene aflate deloc subtil în ciuda straturilor de piele.
Te razi în cap ca la mănăstirea zen budistă în zilele lunii care se termină cu 4 sau cu 9.