| gingergirl1 a întrebat:

Sall! E adevarat ca daca te dai cu fond de ten ti se strica fata(tenul)? happy

17 răspunsuri:
| gabriela02 a răspuns:

Da este adevarat! poti sa te dai cu putin dar doar atat! sper ca ti-am putut fi de folos!

| AmanoYuno a răspuns:

Deci eu nu ma dau personal cu fond de ten dar cred ca in exces da.dar odatala cateva zile (4-5) sau saptamani nu cred ca strica

| UPSsss a răspuns:

Daca este unul de calitate si te si demachezi seara nu iti strica tenul!

| florin422004 a răspuns:

Ce intrebare stupida! Uite mai bine imi raspunzi la intrebarea mea de tehnologie si apoi iti spun bine? Sper ca nu te'am ajutat!

| catalina120 a răspuns:

Din cate stiu depinde de calitatea, cantitatea acestuia. Oricum este bine sa folosesti fond de ten; iarna pentru a-l proteja de frig iar vara de radiatii.

| ჯpLaNe a răspuns:

Ti se strica tenul doar daca il folosesti in excest

| ruxipisi a răspuns:

Da.Este adevarat.Astupa porii.Nu este indicat sa-l folosesti des.

| gingergirl1 explică (pentru florin422004):

Hmm...nu m-ai ajutat deloc
si mai exact ce-i asa de sptupid la intrebarea asta? thinking

| JulyStorm a răspuns:

Nu neaparat, insa ideal ar fi sa nu il folosesti decat daca este absolut necesar.
Anyway, fondul de ten are si el secretele sale:
* In primul rand, nu se apllica direct pe piele. Mai intai foloseste o baza de machiaj (sau o crema hidratanta).
* Lasa crema/baza e machiaj sa intre in piele si abia apoi aplica fondul de ten, preferabil cu un buretel.
* Lasa-l si pe acesta 2 minute si apoi fixeaza-l cu putina pudra la culoarea tenului, astfel incat sa nu arate ca o masca.
* Nu uita sa aplici si pe gat, altfel va arata inestetic.
* Si, un lucru f important, nu merge niciodata la culcare fara sa te demachiezi, altfel fondul de ten iti va incarca porii si vei face o groaza de cosuri, pentru langa faptul ca pielea iti va imbatrani prematur.

Te'am pacalit dar tot fiind un baiat de treaba iti voi spune ca nu e recomandat sa il folosesti des adica mereu in fiecare noapte. Deci raspunsul meu e DA iti poti strica tenul!

| florin422004 a răspuns (pentru JulyStorm):

DA e adevarat! NU il folosi prea desss, ai ascultat bine, NU il folosi desss ci dezzz!

| EireneP a răspuns:

Personal folosesc de câțiva ani fond de ten zi de zi, și nu am observat schimbări negative, dacă ai unul de calitate, și știi cum să te folosești de el, nu o să-ți strici tenul))

| mona a răspuns:

In mare parte e adevarat

| emmastone1 a răspuns:

Depinde de calitatea fondului de ten, daca ti se potriveste tipului tau de ten si ai mare grija sa nu fie expirat si bineinteles trebuie sa te demachiezi tot timpul si sa ai grija cand aplici fondul de ten sa ai fata curata (e de preferat sa te demachiezi si inainte)ca sa nu aplici fondul de ten sub un ten murdar ca apoi sa se produca cosuri inestetice.happy

| pantofipantofi a răspuns:

Este doar un mit
cine ti-a zis asta probabil te-a considerat prea mica si a zis asa ca sa nu te dai
stai tu linistita ca tenul ti-l poate afecta chiar si frigul, nu ti-l strica in mod special fondul de ten

| BiuL a răspuns:

Daca nu ai grija de fata si dormi cu fondul de ten pe ea normal ca se strica. Dar daca te demachiezi zilnic, folosesti o crema hiratanta si nu abuzezi de fond de ten, adica nu-ti pui tone de produs pe fata si in fiecare zi atunci nu se strica tenul.

Nu prea e recomandat, deci nu il folosi prea des. Funda?