| caus3lov3ya a întrebat:

Sall! eu folosesc fond de ten nu pentru ca as avea vreo imperfectiune pe fata dar asa am eu obsesia asta ca sa am fata mai luminata ...de fiecare data inainte sa ma dau cu fond de ten ma dau cu crema. este adevarat ca nu e bine? de ce?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Mergi in sephora si intreba, acolo au produse de la firme cunoscute si foarte bune, poti incerca ceva de la MAC sigur o sa iti placa produsele.

16 răspunsuri:
| TrololoFace a răspuns:

In primul rand.(desteapta lumii) fondul de ten inchide tenul. si doi, Crema sterge fondul de ten! Gandeste logic(macar putin)

| luizalulu23 a răspuns:

Mama mea isi da in fiecare zi cu crema si apoi cu fond de ten si nu are nicio problema dar depinde cu ce crema si ce fond de ten iti dai dar si de tipul tenului taubig grin

| OanaMariaG a răspuns:

Nu stiu de unde ai auzit tu ca nu este bine, din contra este foarte bine ca iti pregateste tenul pentru fondul de ten.il apara foarte bine si in plus il hidrateaza.succes.

| JoJo a răspuns:

Nu este nicio problema, crema ajuta fondul de ten sa se intinda mai bine pe fata pentru a nu ramane imperfectiuni. Dar daca vrei sa nu ti se stearga mult din fondul de ten asteapta 1 minut, 2 sa-ti intre mai bine crema de fata in piele. Sau alta solutie ar fi in loc de crema sa folosesti baza pentru machiaj.

| caus3lov3ya explică (pentru TrololoFace):

No offence! 1 la mana o las sa intre in piele ca nu sunt,, desteapta,, sa ma dau cu fond de ten peste crema direct...de obicei o las 10 min si nu se mai simte crema daca dau cu mana pe fata. 2 la mana daca esti tu asa inteligenta te invit sa faci pasi si sa nu comentezi aiurea ca nu are rost! eu doar v-am cerut parerea. daca nu ai ceva bun de zis decat,, gandeste putin,, valea! uite ca e acolo jos si vezi sa nu te impiedici cat despre aroganta ta...du-te tare.com. te-am pupat :*

| caus3lov3ya explică (pentru JoJo):

Mersi mult! :*

| caus3lov3ya explică (pentru luizalulu23):

Mersi ca ai avut rabdare! :*

| caus3lov3ya explică (pentru OanaMariaG):

Mersi :*

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu este rau, oricum eu iti recomand daca vrei sa ai fata mai luminata sa foloseti doar iluminator deoarece nu are rost sa iti dai cu fond de ten atat timp cat tu nu ai nevoie.

| JoJo a răspuns:

Cu mare placere!:*

| caus3lov3ya explică (pentru KellyGreen):

Stiu ca este mai bun iluminatorul decat fondul de ten in situatia mea dar inca nu am gasit un iluminator foarte bun majoritatea pe care le-am incercat se duc repede si lasa urme si dupa 2-3 ore ajung sa il sterg eu ca sa nu lase dare...in orice caz mersi :*

| caus3lov3ya explică (pentru KellyGreen):

Mz tare :***

| Kasia a răspuns:

Este foarte bine sa folosesti o crema inainte care sa hidrateze si mai ales una cu SPF.a te da cu fond de ten e obligatoriu chiar intr-un machiaj.cel putin asa spune mirela vescan care e un makeup artist foarte mare.fondul de ten protejeaza fata si trebuie folosit in orice sezon.

| gaby1389 a răspuns:

Buna! Nu exista nici o problema fiindca dai cu crema pe fata inainte.Crema iti inmoaie tenul si il pregateste pentru fondul de ten.Eu dupa ce dau si cu fondul imi aplic cu o pensula pudra mai inchisa pe obraji.Te pup, numai bine!

| caus3lov3ya explică (pentru gaby1389):

Mersi pups :**

| upendo a răspuns:

Salut!

M-am cam ''minunat'' de raspunsurile primte (o parte din ele.)...in fine, ideea e ca ai nevoie de o baza de machiaj intotdeauna, si da folosirea unei creme hidratante poate chiar cu protectie solara este indicata.Aceasta constituie baza machiajului si iti da posibiliatea astfel sa omogenizezi mai bine aspectul fetei..Acum depinde si ce tip de ten ai! Daca ai tenul uscat iti trebuie ceva hidratant, altfel fdt nu se va intinde corespunzator si risti sa ramai cu un aspect ''colorat'' ca sa zic asa, fiind diferente vizibile pe suprafata pielii. Daca ai un ten mixt spre gras cu exces de sebum iti trebuie o crema care sa inhibe secretia de subum..si asa mai departe! Am vazut ca ti-a recomandat deja cineva sa mergi intr-un magazin de specialitate si da, cred ca este o idee buna. avand in vedere ca iti doresti un ten bine ingrijit!
Sporhappy