Buna! Mie imi place atat la baiat cat si la fata ai vazut la romanii au talent ce sucar era acela care a trecut etapa frumos si de admirat acest dans bine ca si altele
Fiecare are gusturile lui, si sincer nu prea sunt atras de asa ceva, dar este destul de frumos, si normal ca nu il poate face oricine, mai ales singur.
Au cred ca-ti pune in evidenta silueta, iar prin acest dans iti arati abilitatile de ati misca corpul.
cred ca ti-ar placea
Si eu dansez oriental...imi place foarte mult, insa in public am anumite retineri) Cei care practica acest dans, dispun de flexibilitate si foarte multa energie!
Da asa e si cine face asa ceva trebuie sa aiba talent ...eu m-am inscris de curand la venray's got talent si le-au placut ff mult pe 13 mai e runda a2a abia astept sper sa ajung undeva cu dansurile astea oricum le practic ca hobby ..acasa...
Sper sa ajungi acolo, unde iti doresti! Mult succes in continuare!
Multumesc si eu! Pupici! Poate o sa ne povestesti, dupa ce vei trece de etapa urmatoare.
Geany10g@yahoo.com si zi-mi te rog cum incepe a ta ca sa stiu da esti tu sanu fie altcineva...
Pai, din ce in ce mai mult au inceput sa apara trupe de dans care includ si dansuri orientale! uite un exemplu http://dreamcabaret.ro/! dansul oriental din punctul meu de vedere este ok, atata timp cat este un dans de caracter! Succes