| Venusgirl a întrebat:

Sall mi-am crescut unghiile cam lungi (aproximativ 2 cm in intregime) pe cale naturala fara saloane sau geluri pentru crestere. acum insa observ ca in unele momente apare pericolul sa se exfoliez sau chiar sa se rupa. deci daca imi voi vopsi unghia cu oja atunci este vreo garantie cit de mica ca exfolierea asta poate fi oprita? dauneaza sau nu oja unghiei?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Oja ajuta la intarirea unghiilor, dar afecteaza unghia si o face galbena, de aceea este indicat sa o dai cu un lac inclor pentru protectie ( gasesti la farmacii sau plafar) si apoi daca doresti cu oja. Lacul protector intareste unghia si gasesti si special pentru exfoliere, eu am de la avon.

8 răspunsuri:
| Venusgirl explică (pentru LaLaura):

Merci e tot de ce am avut nevoie

| LaLaura a răspuns (pentru Venusgirl):

Nu ai pentru ce, multumesc si eu.

| madalinaaa18 a răspuns:

Pai daca vrei sa iti intaresti unghiile poti sa incalzesti foarte putin ulei de masline si sa il aplici pe unghii, atunci unghia ti se va intari si va creste.
Oja dauneaza unghii, unghia este ca o piele mai tare, daca tot o dai cu oja la un momentdat ti se va ingalbeni si dupa nu vei mai putea sa stai cu unghiile fara sa le faci cu oja

| anonimg a răspuns:

Exfolierea înseamnă lipsa de calciu.
Semințe de susan râșnite sunt bogate în calciu.

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Si mie mi-au crescut unghiile asa de lungi si am avut aceeasi problema!

| Neo12 a răspuns (pentru Venusgirl):

O prietenă a folosit lacuri din astea pentru întărire de la Avon şi şi-a stricat unghiile de tot. Câteva luni la rând i-au crescut foarte greu şi ea avea nişte unghii superbe, acum şi-au mai revenit. Nu fac reclamă proastă firmei acesteia pentru că şi eu folosesc produse, dar după cum vezi..are şi reacţii negative.

| LaLaura a răspuns (pentru Neo12):

Eu folosesc de 2 ani acel lac, de fapt mi-a fost recomandat de o manichiurista, si eu aveam probleme cu exfolierea chiar daca unghiile mele erau tari ( folosesc domestos la curatenie si fara manusi, si de aici exfolierea) si nu mai am acesta problema de atunci. Acum sincer banuiesc ca e si in functie de fiecare organism, ce imi face mie bine, poate nu ii face la altu, dar mie mi-a facut foarte bine, si asa am putut sa imi mentin unghiile chiar daca fac curatenie cu acel "insuportabil" domestos.
Ps. Nici eu nu fac reclama la avon, nu cumpar de la acesta firma in general, dar daca mi-a fost recomandat, am incercat si am fost foarte multumita de acel produs.
Oricum, ea poate sa incerce ce produs doreste de la ce firma prefera, cele de la farmec sunt excelente, acum depinde cum se impaca cu produsul.

| Neo12 a răspuns (pentru LaLaura):

Asta aşa este.