Buna!
Tu vrei sa dai jos doar 4 kg asa ca nu ar trebui sa fie asa de greu.
In 2 luni ar trebui sa le dai jos fara sa depui pra mult efort, tot ce trebuie sa faci este sa iti faci timp sa alergi fie dimineata fie seara cate 30 de minute si sa faci 100 sau 200 de abdomene. La alimentatie trebuie doar sa incerci sa mananci sanatos, multe legume si fructe, iaurturi si carne slaba( pui, peste, curcan). Trebuie de asemenea sa elimini din alimentatie prajelile, sucurile acidulate si dulciurile.
Eu zic ca ar trebui sa te mai ingrasi. eu am 1, 65 si 50 de kg si toata lumea imi spune sa mai mananc sa ajung pana la 55 pana si doctorul mi-a zis la fel. vrei sa urmezi o cariera de model sau ceva de genul?
Nu ai de ce să slăbesti, înălțimea și greutatea(pe care spui că le ai) sunt foarte bine corelate.Să nu te mai îngrași, atâta tot.
Ar trebui sa ai 52kg, ce e in neregula cu tine? Doar daca vrei sa urmezi o cariera de model ar trebui sa ai -20kg fata de inaltime...
In loc sa slabesti, mai bine te tonifiezi.
Oo doamne, e mai importanta sanatatea, cum sa fii grasa la 46 de kg esti chiar sub limita, nu e bine daca te vezi asa, doamne fereste sa nu ajungi la anorexie ca e grav. ar trebui sa te apuci de un sport, de exemplu inotul modeleaza doarte frumos corpul, dar odata ce te apuci de un sport trebuie sa ai grija si de alimentatie, trebuie sa ai obligatoriu 3 mese plus alte gustari intre, deci daca te apucid e sport trebuie sa si mananci asta e clar pentru ca, corpul tau nu are de unde sa isi ia suficiente resurse sau energie
Eu zic ca esti ok, nu e chiar necesar sa mai slabesti. Ti-as recomanda sport. Si sa incerci sa scoti din alimentatie, mancarurile grase, bogate in corbohidrati, prajite. Evita sa mananci seara foarte tarziu.
Ti-as recomanda rellax and spin tone si ia-ti o crema speciala de la avon pentru asta bafta multa!
Buna.Esti destul de slaba, ar trebui sa te ingrasi si tu vrei sa slabesti.Trebuie sa ai intre 52-55 kg.Ideal ar fi sa ai 52.Greutatea corpului ar trebui sa fie cu un procent mai mica de inaltime.Adica de exemplu daca ai 1, 76 trebuie sa ai 56 kg.Eu am 1, 52 si 42 de kg si sunt foarte ok.
Nu inteleg din raspunsurile datei Iuliei cum adica ti se pare ca esti grasa? Esti pe cale sa devii anorexica daca mai slabesti.
Te rog du o viata echilibarata si sanatoasa, nu te ingrasa deoadata ci echilibrat.
Sper ca ti-am fost de folos!
Pai alearga dimineata si seara macar 30 minute si fa exercitii mananca fructe si lase deoparte dulciurile si mancarea in exces. Sper ca te-am ajutat.