Buna,ii poti cumpara niste cercei draguti din argint cu o pietricica roz si un balsam de buze de la nivea.Cred ca s-ar bucura.Adica,mie imi plac tot aceste culori deci cred ca avem aceleasi gusturi si pe mine m-ar bucura acestea.Luni a fost ziua mea si o fata mi-a luat o esarfa super draguta roz si am fost foarte fericita.Deci ar fi buna ideea.
Ai putea să-i iei o cămașă sau un ursuleț de pluș...(sunt drăguți și la vârsta asta unele persoane colecționează) o carte(nu ceva plictisitor. de exemplu ''The Vampire Diaries'') ojă o ramă foto în care să pui o poză cu voi două... fundiță?
Salut! Ai putea sa ii cumperi o bluza + niste bomboane, o ciocolata sau poti sa ii iei o carte. Recomandarea mea : Insemnarile unei Pustoaice.Bafta!
Ai putea sa ii cumperi o carte, cartea ta preferata si un tricou, de exemplu am vazut de la Mango un top albastru cu 80 de lei cu sclipici si era foarte dragut. Sper sa te ajute!
Poti sa-i cumperi o bluza sau o camasa in culorile acestea, o carte pentru tineri, un ursulet de plus superpufos sau niste cosmetice
Ai putea sa ii cumperi o poseta roz, machiajuri, o pereche de blugi albastri sau mov, tenishi roz, un ghiozdan mov cu roz, flori, ciocolata sau accesori.
P.S.: Poti cumpara blugi roz sau albastri, mai adaugi niste tenishi sau un ghiozdan, pe langa flori sau ciocolata.Cadoul perfect!
Bafta la cadou, si sper sa cumperi ce ti-am sugerat... Distrati-va si spune-i "La Multi Ani!"! Funda?
Poti sa.i iei haine(LA MODA)... daca ii place sa citeas poti sa.i iei o carte...sau poti sa.i iei un film care va plke la nebunie la amandoua si sa va uitati amandoua. FUNDA
O esarfa roz/mov/albastru, sau toate 3. :-)
O bluza, roz/mov/albastru,
Daca ai fi ea, gandeste-te ce ti-ai dorii.
Pai eu te-as sfatui sa ii cumperi un o bluza roz frumoasa, un ursulet si pe langa cred ca ii poti cumpara si o cicolata
Si eu am fost in situatia aceasta chiar ieri! Eu i-am luat ce am crezut ca are nevoie.Am observat ca avea o husa de telefon la gat ce era destul de uratica.I-am cumparat o husa mai frumoasa.I-am mai luat o bluza pe culoarea ei preferata si o ciocolata.Asa ca, ia-i ce crezi ca are nevoie.
Poi... poti sa-i cumperi un lac de unghi roz un animalus de plus dragut si un tricou albastru superb. Sau poti sa-i cumperi si o sampanie de copii ca sa o beti impreuna!
Eu i-am spus ce cadou ar fi frumos...Dar na, vi tu si strici toata distractia.Si tenishii nu costa 50 de lei da' ma rog...Lasa asa.
EllaHaHa întreabă: