Buna,continua cu uleiul de ricin, este f.bun si chiar se observa rezultatele
Daca ai răbdarea necesara eu zic sa astepti si dupa sa te tunzi asa cum vrei tu.
M am tuns in septembrie f.scurt pana la umeri iar acum il am pana la sold deci..ai rabdare.
Te?
Se spune că ce face omul cu mâna lui e bine făcut. În cazul de faţă îţi recomand să mergi la un coafor. Şi dacă ai avea experienţă tot e greu să te tunzi singură.
Hai sănătate la neamuri.
Ai cumva 1.20 sau ce poțiune magică ai pus în uleiul de ricin să-ți crească părul de la umeri la șold în 6 luni?
Eu mă tund singură de la 13 ani.
Până acum un an jumate îl tundeam drept și acum V în scări.
Nu e greu deloc. E vorba de cât te duce capul.
Foarte bine că îți faci măști, dar nu o să-ți crească părul de la ele.
Însă ai grijă cu oul să nu faci exces de proteină și să nu-ți mai poți descurca părul pe urmă.
Dacă pui vreo poză îți zic eu ce să tunzi, că din descriere nu-mi dau seama ce-ai făcut decât că l-ai ciuntit.
Sau dacă cunoști o tipă care tunde bine, mergi la ea.
Faza e ca atunci cand ai parul scurt nu iti dai seama cat de drept sau cum il tunzi in spate. Chiar n ai cum!
Poti sa iti pui si uleiuri de la Preafericitul ca tot nu o sa se intample minuni. Poti sa iti faci un masaj capilar de fiecare data cand iti speli parul pentru a stimula circulatia, astfel parul ar primi mai multe substante necesare pentru o crestere cat mai sanatoasa. Nu poti sa grabesti procesul de crestere, daca vrei sa te asiguri ca parul creste cat mai sanatos ai putea sa ii ii aplici un ser :
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10060029
Nu nu, am peste 1, 60
Folosesc de 5 ori pe săptămână ulei de ricin +sampon natural cu ulei de ricin
Scalpul difera de la om la om nu cred ca sunt sigura careia ii creste parul asa de repede.
ejwihss întreabă: