Da,este bine, albeata aceea e puroi, care trebuie scos din coșuri! Deci cremă e buna
Eu am folosit mibazon si a facut minuni am cumparat tot felul de creme unele faceau ce spui si tu altele nu ma ajutau.
Chiestia e ca mibazon e facut pentru uz veterinar adica pentru animale daca vei cauta pe net mibazon sunt sigur ca vei gasi o multime de siteuri care se contrazic daca e bine sa il foloseasca oamenii sau nu bla bla bla chiestie e ca din moment ce exista atat de multe site uri acolo inseamna ca multa lume il foloseste iar daca multa lume il foloseste inseamna ca e eficient. Mama e asistenta medicala ea mi a propus sa incerc asta cand am citit ce scria pe cutie eram ceva de genul wtf eu nu sunt bovina am intrebat o despre asta iar ea a spus,, taci din gura si continua sa iti dai cu ea" nu am observat imediat ce scria pe ea deci mi am dat de cateva ori cu crema am vazut ca a avut efect si am ascultat o chiar daca mi se parea ciudat
Poti sa o incerci daca vrei sau nu tu decizi in cazul meu a fost singura crema care chiar si a facut datoria.
Btw in caz ca te hotarasti sa o incerci sa iti dai cu crema inainte sa te culci intra destul de greu in piele si e enervant cand stai cu fata pe perna
DaciaRomania întreabă: