| Musuic a întrebat:

Salut. Am 27 de ani și aveam câteva fire de păr pe față. Am început tratamentul cu minoxidil și se observă o îmbunătățire. Mai am ceva goluri în zona ciocului dar în rest este decent. Voiam să știu dacă este adevărat ca după încetarea tratamentului părul va cădea iar barba va reveni la starea de dinaintea folosirii minoxidilului. Mulțumesc frumos.

3 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Salut,eu personal nu am folosit dar știu o persoana care a folosit și tot ce pot să-ți spun e că:

Este adevărat că parul va cădea dar nu cum crezi tu.

Va fi o cădere foarte lentă..sa zicem că vei ajunge la barba de la care ai plecat daca de azi nu mai folosești 5 ani minoxidil. poate 10...

Dar nu e 100% pentru fiecare..depinde și de genetica ta.

De asta se recomanda să folosesti pe termen lung..chiar daca ai trecut de 6 luni.

Eu personal am o barba deasă..nu a fost nevoie sa folosesc.dar așa a spus acea persoana...că se întâmplă ce ți am zis mai sus.

Apropo am auzit că vine și cu niste efecte adverse

Cum ar fi:acnee, par pe corp.și ceva cu bătăile inimii.dar aici nu mai știu sincer..la ce zicea.

Sper că te am ajutat.o seara frumoasa.

| Musuic explică (pentru DenDenX):

Mulțumesc de răspuns. Genetic nu ar trebui să fie. Toate rudele mele au barbă. Deci după o perioadă mai lungă de tratament dacă mai folosesc din când în când nu ar trebui să fie pierderi așa mari. Referitor la efecte adverse nu prea am avut. Acnee am avut probleme de când mă știu deci nu cred ca e de la el. Ce am observat e ca fac pe barba ca un fel de mătreață care o înlătur cu o perie destul de des.

| DenDenX a răspuns (pentru Musuic):

A fost placerea mea,daca ți-am fost de ajutor, poți să-mi fii și tu cu o funda.

Și apropo daca ai zis ceva de,, mătreață,, în barba încearca să folosești ulei sau așa ceva care sa-ti hidrateze barba.

Ulei de ricin, ulei de Rozmarin, Ulei de semințe de dovleac..etc

Ai grija de tinehappy