| Q89 a întrebat:

Salut, am o problema destul de comuna a tenului, urmele dupa cosuri si acele mici cosuri care nu mai trec.
Majoritatea petelor le am de jumatate de an, deci nu trec absolut de loc. Toate fiind amplasate practic pe obraji. Am folosit Zineryt timp de 2 luni pentru a scapa de cosuri, sincer a ajutat.
Dar ce as putea sa folosesc contra petelor si chiar contra cosurilor? fiindca uneori mai apar. Ma refer la produse farmaceutice, pe net e plin de preparate home-made, care practic nu au un efect pozitiv, sau chiar daca apare, atunci intr-un an minim.

Baiat, 18 ani.
Este bine venit orice sfat in afara de machiaj, ca baiat nu-mi permit sa ma dau cu pudra sau fond de ten.

5 răspunsuri:
| MaimutikFrumusik a răspuns:

Buna!
Si eu am avut aceeasi problema ca tine dar am fost la un dermatolog si m-a sfatuit sa-mi iau crema " Duac " care chiar m-a ajutat ( intr-o saptamana deja si-a facut efectul ) si sa iau si niste vitamine cum ar fi Zinc, Magne B6, Vitamina A, Vitamina C, Calciu.
M-au ajutat foarte mult iar acum tenul meu arata impecabil. Nu mai am nici un cos si nici o pata.
Sper ca ti-am fost de folos :-)

| seremetova a răspuns (pentru MaimutikFrumusik):

Dar de unde ai cumparat aceasta crema?

| MaimutikFrumusik a răspuns (pentru seremetova):

De la farmacie.
Este aproape un milion, dar este foarte buna.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru acele pete poţi încerca să foloseşti Contractubex gel - vezi detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.pcfarm.ro/produs/2962/Contractubex-gel

Toate cele bune!