| dragodana a întrebat:

Salut!
Am un creion de ochi Avon Luxe soft silk eyeliner.Cum scot mina? Am învârtit de partea cu buretel și in stanga,și în dreapta(merge foarte greu),am apăsat, am tras.Nimic.
Iar a ajuns la mine un produs defect?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Incearca de mai multe ori. Se mai întâmplă ca unele lucruri noi sa fixe sau sa se miste greu, desi trebuie sa fie mobile, și prin utilizare, se "rodează". Eu am pățit așa cu ceva nou (tot ceva de dimensiuni mici), era complet imobil, mi-am bătut și eu capul ca tine cum sa fac sa meargă, și cînd am tot incercat, daca am aplicat o forta ceva mai mare, și-a dat drumul și a funcționat normal.
Daca nu merge, poți pune o picatura de ulei pentru mecanica fina sa intre între părțile mobile ale creionului, asta daca ai pe acasă. WD-40 era bun, dar acela e spray, și umpli tot creionul cu el. Eventual să învelesti creionul cu ceva unde nu vrei sa ajungă uleiul. Nu glumesc! O vorbă spune că uleiul e jumătate de lăcătuș. Putin ulei poate face minuni la mecanismele înțepenite sau care merg greu.

Daca nici așa nu merge, te uiți bine pe el, undeva trebuie sa scrie "Retur"... happy
Caci sigur e defect.

Întrebarea insa e: ai mai folosit vreunul? Din acel "iar a ajuns" se înțelege că ai mai pățit-o. Poate nu știi cum să umbli cu el? Daca nu ai mai folosit, e posibil sa fie așa. Sa nu te superi că am zis asta, dar azi lucrurile se fac tot mai sofisticate, incit și mie, care mă pricep sa fac și desfac, uneori îmi ia timp sa descopar cum funcționează o chestie simpla.

3 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Cel mai probabil e defect, da.

| dragodana explică (pentru cristi202):

Salut!
Retur,nu,pentru ca este primit cadou.
Ideea cu "iar" este ca eu am ghinionul sa cumpăr numai lucruri defecte.In magazin parca sunt chioară și acasă le văd.

| cristi202 a răspuns (pentru dragodana):

Daca nu merge la retur, atunci tot ce îți rămîne e fie sa încerci să tragi un pic mai tare de el, dar cu grija, ca sa nu se rupă, fie sa pui un pic de ulei unde ar trebui sa miste.

Cindva aveam și eu "darul" asta de a cumpăra lucruri defecte. M-am lecuit de el dupa o serie de greșeli notabile în acest sens, cînd am realizat că, atunci cînd analizez un lucru în magazin, trebuie sa uit de tot și toate, și să nu mă grăbesc. Am pățit că eram cu cineva, și uitindu-ma la ceva, cealaltă persoană a trebuit efectiv sa strige la mine ca sa mă distragă sa fiu atent la ea happy.
Cind mai cumperi ceva, fă-ți timp să te oprești ca sa poți analiza cît se poate de bine ce vrei sa cumperi.