| Anonim5084689 a întrebat:

Salut.As vrea sa îmi răspundeți la o intrebare.
Există o cremă care conține hidrochinona care e pentru albirea pieli si am auzit că e un pic cam periculoasa.
Eu am tenul masliniu si de asta as vrea sa-l mai albesc.As vrea o părere dacă cineva a mai folosit crema cu hidrochinona si daca e folositoare la ceva.
Sa nu dau bani aiurea și după doamne fereste sa dau in alte boli precum cancer de piele sau altele..deci dacă mă puteți ajuta cu un răspuns as fi recunoscător

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Nu au o denumire, adica o denumire are produsul in sine (marca lui). Ceva de genul https://magic-potions.com/shops/skin-whitening/skin-whitening-injectables/
Oricum in Romania nu cred ca face vreun doctor dar daca cauti pe net gasesti informatii despre cei din afara (cauta in engleza).
Cauta si Martina Big. E o tipa care avea pielea foarte alba si s-a facut neagra prin injectarea unor substante. Gasesti poze cu ea inainte si dupa.
Stiu ca sunt o gramada de creme care promit asta dar alea nu au capacitatea sa iti deschida pielea cu mai mult de 1-2 tonuri ceea ce e foarte putin si rezultatul nu are cum sa dureze mai mult de cateva zile, in plus nici nu iese uniform. Mai mult dai banii degeaba si risti sa te si imbolnavesti de la ele daca le aplici zilnic in nestire.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Orice crema actioneaza la suprafata, niciodata nicio crema de pe lumea asta nu o sa iti faca tenul alb daca ai tenul masliniu.
Dar exista niste injectii, sunt scumpe insa isi fac treaba. Si nu cred ca se fac in Romania.

| Simpatic a răspuns:

Daca ai tenul masliniu este o problema? eu unul as vrea sa am un ten inchis, daca nu ar fi frumos de ce toata lumea vrea sa faca plaja vara?

| Anonim5084689 explică (pentru Bondarel99):

Si cum se numesc aceste injecții?

| Anonim5084689 explică (pentru Simpatic):

Știi de obicei oamenii cu tenul închis la culoare vor să se albească si vice versa..eu unu cred si sunt sigur că mi-ar sta mai bine cu tenul deschis la culoare

| Anonim5084689 explică (pentru Bondarel99):

Mulțumesc pentru informatii

| LzzD a răspuns:

Să nu pățești ca Michael Jackson!