| dragutza98 a întrebat:

Salut! Asi dorii sa stiu daca sa ma imbrac pentru o petrecere cu o rochie blue sau cu o rochie neagra sunt blonda si am ochii verzi

13 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Petrecerea este ceva vesel, deci eu zic sa te imbraci cu rochia blue, negrul e o culoare prea mohorata.

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Cu rochia neagra si o curea de alta culoare care sa se asorteze cu pantofii si chiar cu geanta(de exemplu si roz ar merge).
Sper ca am ajutat:*

| adutzadragutza a răspuns:

Eu zic cu o rochie albastra pentru ca ai parul blond si ochii verzi happy

| aniiledha a răspuns:

Sincer si eu sunt blonda si mai bine ma prinde culoarea neagra asa ca sfatul meu este sa te imbraci cu o rochita neagra si sa te machezi cu putin negru la ochi iti va scoate culoarea ochiilor in evidenta si o sa fii cea mai frumoasahappy

| cosmina05 a răspuns:

Ti-ar sta bine cu amandoua, insa eu as alege-o pe cea albastra.

| AudImagini a răspuns:

Daca e ceva mai serios ti-o sugerez pe cea neagra
daca e ceva mai putin formal, cum ar fi o onomastica sau ceva, ti-o sugerez pe cea albastra

| GoodIntentions a răspuns:

CLar albastra.Se potriveste perfect.

Te rog vreauu funda

| dragutza98 explică:

Scuati-ma dar toate raspunsurile au fost bune sa ma scuzati dar nu e nici o funda

| Anonima007 a răspuns:

Buna`! Pai daca ai ochii verzi si esti blonda un albastru ti-ar sta excelent.Sii sa-ti pui si accesori!happy

| georgi97 a răspuns:

Eu iti propun sa te imbraci cu rochia neagra

| alinutza_5767 a răspuns:

Salut,si eu sunt blonda si tot am ochi verzi asa ca eu cred ca trebuie sa te imbraciin rochia neagra,iar pantofii, geanta, accesoriile sa fie alta culoarea. Sper ca te-am ajutat. Funda? :p

| Aliiiee a răspuns:

Eu zic cu cea bluee happy

| florynna903 a răspuns:

Depinde de pigment daca ai pigmentul deschis poti alege rochia neagra iar daca ai pigmentul mai inchis pe cea bleu