| Shadow136o a întrebat:

Salut! Ce treninguri mișto știți? Caut sa îmi iau unu fain dar sa nu fie de ala mulat. Sa fie cât de cât lărguț dar nu tare. De preferabil pe negru sau gri sau albastru închis. Ceva de la nike poate sau under armour, dar aștept recomandările voastre

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu mergi tu prin magazine sa cumperi ce iti place? Poate gusturile noastre nu corespund cu ale tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceva ieftin si simplu, ca la ora de sport tot asa te tavalesti si cu trening nike cat si cu cel chinezesc.

| Shadow136o explică (pentru Violleta2022):

Nu am precizat ca ma tăvălesc cu el la ora de sport. Doar sa îl port și atât happy

| Celcestietot a răspuns:

Iti poti lua orice, de la brandurile mentionate de tine sunt perfecte, acum depinde si ce designer vrei.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Shadow136o):

Pai tot aia este ca-l porti la sport sau te tavelesti cu el la sport, ca doar nu-l porti pe strada, precum tiganii, nu?

| Aditu94 a răspuns:

Treninguri smechere gaesti la magazinele ce aduc marfa turceasca, calitatea foarte buna ca si material, elastice si usor large. Iar preturile pot pleca de la 75 lei setul la 300 lei s-au mai mult.

| Shadow136o explică (pentru Violleta2022):

Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o laughing)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Shadow136o):

Am uiat sa mai mentionez: treningul este purtat la sport sau la activitati de pescuit, la plimbarilibere prin parc, sau pe strada de cocalari si needucati.