| maphiotul a întrebat:

Salut
Cum is in general adidasii Puma?
Materiale moi/rigide?
Rezistenti/nerezistenti?
Mersi

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Eu port de multi ani Puma si sunt foarte multumit de ei. Materiale bune, preturi decente si rezista. Depinde si de model acum, eu cumparasem din UK o pereche cu 150 lei, m-au tinut 4 ani, i-am aruncat ca ma saturasem de ei si nu mai aratau ca la inceput. dar in schimb erau inca foarte comozi happy

24 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Am avut o pereche maro care m-au ținut ceva timp.Au rămas mici și i-am donat unui vecinlaughing

| ZappyTv69 a răspuns:

Sunt rezistenți. Depinde tu ce material cauti.

| maphiotul explică (pentru ZappyTv69):

De panza

| GabiDumitrescu a răspuns:

Jenanti breh, jenanti! Am fost mai ieri prin Intersport si Hervis, de curiozitate am aruncat o privire, am zis ca poate-poate prind si eu un discount la ceva de vara, waterproof, mai mers sportiv, asa. Adidas, Puma, Nike, orice produs sub 500 RON de la toate astea trei - MI-ZE-RA-BILI! Nu fac hate, nu am absolut nimic cu brandurile in sine, insa niste adidasi Quechua de la Decathlon la 100-150 RON nu sunt cu nimic mai prejos decat A/P/N de 350-450. Nu glumesc deloc. Am gasit niste ghete Kilimanjaro ireprosabile, de pe la vreo 380 reduse pe la 150, insa din pacate am ghete si nu fac colectie. Vrei ceva foarte comod si decent ca si rezistenta, dar care sa nu fie chiar "de saraci", ia Skechers. Vrei ceva durabil, ia-ti pantofi/ghete de santier. Nu, nu fac misto deloc. Vrei sa primesti MAXIMUL pentru banii tai, du-te frumos la Decathlon si orienteaza-te in functie de nevoi, dar ramii pe brandul lor sau ocheste promotii serioase la alte branduri.
P.S. Daca vrei musai Puma sau altele de firma de-astea, ia frumos si probeaza in Hervis/Intersport/whatever, noteaza exact modelul si marimea pe care le vrei, apoi cauta-le pe epantofi.ro. S-ar putea sa ai o surpriza.

| ZappyTv69 a răspuns (pentru maphiotul):

Da sunt. Se spală și ff. Ușor

| maphiotul explică (pentru GabiDumitrescu):

Mersi,da de la Hervis.
Dar nu-i au in magazin fizic doar online.
Marca Quecua sau cum i zice a Decathlonului nu imi place deloc, fara suparare.Au doar culori deprimante/nedefinite si modele butucănoase.

Skechers da, is ok.Am si ghete foarte bune/faine de la ei.
Doar ca in general si ei au cam doar culori inchise si eu vreau ceva usori, frumosi ca vine caldura

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru maphiotul):

Marca Quechua are o gramada de incaltari. Da, in general au culori mai neutre, dar eu ma incalt dupa utilitate, chiar nu ma intereseaza sa fie portocalii cu o dunga verde si trei puncte negre sau alte copilarii de-astea.

La caldura sandalele sunt miezul. Si gasesti si de la Skechers sandale.

Auzi gabi,cine o zis ca pe mine ma intereseaza sa fie,,portocalii cu o dunga verde si trei puncte negre sau alte copilarii de-astea"?
Imi plac adidasii usori, materiale moi si culori definite, intelegi?
Nu imi plac culorile decathonului verniluri, cremuri, marouri sau alte prostii

Iar cu sandale lasa sa umble bunicii laughing
Nu am purtat in viata mea sandale laughing

Habar n-ai tu ce e bun si relaxant pentru picioare.

Ce e aia culoare definita la tine, ma rog? Si cremul sau maroul e o culoare bine definita. happy

Nu is aici sa dau lectii de cromaticalaughing
Nici nu am chef de polemici cu tine.
Poate m-am exprimat gresit, dar stii ce am vrut sa zic.
Hai sa zicem atunci culorile de baza, sa nu zic,, normale" ca dupa aia ma iei cu altele...laughing

| maphiotul explică (pentru Dismally):

Super!
Mersiihappy

Sa nu te las neterminat/ă laughing o sa iti raspund
Imi plac culorile negru, alb, roșu, albastru si verde.atât

| maphiotul explică:

A fost primul si ultimul tau guițat laughing

Pai si ce, pe negru nu gasesti destule la Decathlon? (Nu erau nici macar culori de baza, dar bine ca ne-am inteles intr-un final)
Voila, albastru - https://www.decathlon.ro/......R-p-302371
In fine, la Decathlon gasesti si Adidas si alte branduri mari.

Nu e chiar albastru:)) e mai mult un petrol
Ăstia chiar nu is urâți.
Dar nu is genul meu.
Iar Adidas sau alte,, branduri" stiu ca au la Decathlon, dar au modelele cam adaptate stilului lor.

https://www.lionsport.ro/......h-38464008

Cam asa ceva e stilul meu daca esti,, asa curios/oasă" :))

Banuiam eu ca in genul asta. Hai ca e rezonabil, bine ca nu esti cu de-aia in culorile curcubeului ca pentru copchii de gradinita. Verde fosforescent, stilul ala. happy
Curios breh, curios. Nu curioasa. happy

| 120bulevard a răspuns:

Adidasii Puma sunt buni, ai grija la marimi ca sunt cam ciudati, mai bine ii iei din magazin fizic pentru ca difera marimile

| maphiotul explică (pentru 120bulevard):

Nu sunt in magazin fizic care i vreau eu sad

| AdioTPU a răspuns:

Am eu o pereche de adidași Puma originali. Dat fiind că îi am din primăvara lui 2020 și aproape că-i port zilnic și nu au semne vizibile de uzura, pot spune ca-s rezistenți. Un pic rigizi dar nu intra apa la ei. happy

| maphiotul explică (pentru AdioTPU):

Mersiii