1.Crema Fluida de Corp Antivergeturi si Anticelulita cu Extract din Melc
Crema contine 90% materii prime extrase din substante naturale, Poly-Helixan, unt de shea si ulei de masline, acid glicolic, alantoina, colagen si elastina, proteine, vitaminele A, C, E, enzime proteolitice.
Contribuie la prevenirea si repararea pielii deformate datorita celulitei sau a vergeturilor ce pot aparea in zona abdominala si a... mai multContribuie la prevenirea si repararea pielii deformate datorita celulitei sau a vergeturilor ce pot aparea in zona abdominala si a membrelor, datorita cresterii bruste in greutate sau maririi rapide a volumului unei parti a corpului, ceea ce determina distensia pielii si ruperea fibrelor componente.
* Administrare:
Aplicata zilnic pe zonele deformate, contribuie la prevenirea aparititei vergeturilor si la diminuarea celor existente. Pentru rezultate... mai multAplicata zilnic pe zonele deformate, contribuie la prevenirea aparititei vergeturilor si la diminuarea celor existente. Pentru rezultate rapide se va folosi in asociatie cu Serul Reparator cu Extract din Melc.
* pret: 88 lei.
2. Aslavital, crema contra vergeturilor la pretul de 26 lei.
Va trimitem in continuare recomandarile unui utilizator al site-ului nostru:
"Va recomand cu cea mai mare caldura AslaVital, emulsie contra vergeturilor, folositi la dus inainte de ultimul jet de apa folosirea unui ulei, nu neaparat de dus. De exemplu, eu folosesc de la plafar ulei de lavanda de la Herbagen, iar dupa dus, masaj de cateva minute pe zonele afectate cu ulei de migdale dulci presat la rece. Este superb, efectele sunt vizibile si extraordinare. eu am avut problema. si cu celulita si cu vergeturi, aparusera pana si pe sani. nu doar ca au disparut dupa folosirea acestei combinatii, dar de la masajul pe sani cu ulei de migdale dulci si ulei de marar, mi-au crescut si s-au tonifiat sanii dupa doua luni de nici nu mi-i mai recunosc." clik aici pentru a vedea recomandarea
3. Supliform
Saponine, hederina, hederozida A, rutin, rutozid, acid clorogenic si cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, capsicina, enzime lipolitice, glicozide triterpenice, escina, afrodescina, argirescina, criptoescina, flavonozide, glicozizi ai cvercetolului si camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil, camfor, eucaliptol, limonen, mentol, acetat de mentil, mentona, citronelol, geraniol, acetat de geranil, acetat de citronelil, neril, sesquiterpene, oligoelemente (K+, Na+, Mg2+, Ca2+, Fe2+), etc.
Gel pentru intretinere corporala. Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice intre acestea,... mai multGel pentru intretinere corporala. Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice intre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza fenomenele de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite.
* Administrare:
Uz extern, se aplica in strat subtire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, in cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 3 ori/zi.
pret: 8 lei
4. Crema de la Tis Farmaceutic la pretul de 28 lei.
Actiune: Formula se bazeaza pe ingrediente naturale, hidratante (extracte naturale, glicerina, acid lactic, uree) si emoliente: uleiuri vegetale (germeni de grau, catina, samburi de struguri).
Ingredientele cu rol hidratant si emolient din formula constituie un factor important pentru mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. Datorita compozitiei complexe, previne formarea vergeturilor.
Baza de crema contine ingrediente naturale, compatibile cu pielea.
Crema nu lasa pe piele senzatia de gras.
Aplicare: Aplicare zilnica, in strat subtire.
Site de unde poti achizitiona produsele Naturaplant.RO
Vergeturile nu pot fi eliminate definitiv, dar pot fi estompate prin proceduri cosmetice intr-un salon de infrumusetare.
Cu masca din zat de cafea, maseaza-te la dus timp de 10 - 15 min. Face minuni.
DaciaRomania întreabă: