De ce le trebuie baietilor buze mai frumoase, mai colorate, mai carnoase imediat
Celulele buzelor, ca si de pe orice alta parte a corpului, cu timpul mor deci ele trebuie exfoliate.Asta poti face cu ajutorul unei simple periute de dinti, o poti utiliza pe a ta personala nu e necesar sa procuri una noua, uzi periuta si masezi buzele, nu foarte mult timp si nu foarte tare pentru ca pielea este sensibila, apoi alici o crema hidratanta si gata. Sper ca ti-am fost de ajutorFunda?
Buna!
Pai daca esti baiat poti sa incerci un balsam de buze transparent sau cu o nuanta de rosu (dar nu un rosu foarte aprins) strugurel poti incerca (,) ca sa fie mai catifelate si moi.
Sper ca te-am ajutat! Fundita?
@Zuzzuzu - carei fata i-ar placea sa sarute un baiat cu buze crapate, neingrijite, mie una nu mi-ar placea. Mai colorate nu stiu cum le-ai putea face, poate doar sa te musti de ele din cand in cand :p dar le poti exfolia, cu periuta de dinti, sau cu putin zahar,. Ia-ti un balsam de buze hidratant incolor si dati seara la culcare sau cand stai acasa!
Mierea de albine este foarte buna iti face buzele moi si in acelasi timp le da si o stralucire ( poti sa te dai inainte de o intalnire ca fie dulci )
Daca vrei buze mai rosii poti inainte sa iesi afara sa iti dai cu un cub de gheata pe buze si vor deveni imediat nuanta dorita.
Da cu periuta de dinti pe ele ca sa inlaturi pielea moarta dupa care aplica miere sau un balsam pe baza de miere.Sau ulei de masline, ajuta la hidratare. Daca dai cu periuta de dinti o sa fie mult mai pline, mai rosii si mai catifelate. Efectul e imediat. fundita?
Ok...o sa iti spun cum fac eu, desi sunt fata.
Poti incerca si tu bineinteles.
In primul rand trebuie sa iti exfoliezi buzele din cand in cand. Poti face asta fie cu periuta de dinti dupa ce ai umezit-o cu apa fie cu un amestec de miere cu zahar(care e mai bun dupa parerea mea)-zaharul poate fi brun sau normal. Dupa aceea ar trebui sa folosesti un balsam de buze. Daca ti se parea prea ciudat sa folosesti asa ceva te poti da cu miere sau ulei de migdale(in caz ca ai pe acasa).
Poti sa le mai dai din cand in cand cu uleiuri precum cel mentionat mai sus sau cel de cocos, chiar si cel de masline poate functiona.Cel mai bine e sa lasi niste piere sa actioneze peste noapte.
Sper ca te-am ajutat!
Pai daca esti baiat...e altceva totusi ar trebui sa intrebi la magazine funda?
Sarius întreabă:
anonim_4396 întreabă: