| alexandra7199271 a întrebat:

Salut, daca ma dau cu ulei de argan pe picioare o sa imi crească parul mai repede? Am vazut ca e bun la calmarea pielii

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Daca e vorba de epilare, mai bine iei in calcul o crema hidratanta+o crema calmanta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Uleiurile acestea trebuie aplicate constant pentru a vedea rezultate. Dupa o singura aplicare nu o sa creasca nimic in mod magic, deci il poti folosi linistita.Dar vezi ca e foarte dens, uleios, prin urmare ar trebui injumatatit cu un ulei vegetal mai usor (sau chiar mai multe).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Garantat.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar ce are pielea ta?
Ai o iritatie, oparala, eczema sau ce problema dermatologica ai?

| alexandra7199271 explică (pentru Violleta2022):

Dupa ce ma epilez cu big ul ma irit uneori, am pielea foarte alba si uscata si se vede foarte urat pe picioare laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexandra7199271):

Vezi ca folosesti teremnii incorect!
Epilarea se poate face: cu ceara calda sau rece, cu crema epilatoare sau cu laser.

Bigul NU epileaza, ci rade/ barbiereste/ taie/ reteaza, si poate sa irite deoarece taierea se face incorect de jos in sus probabil, fara o clabucire prealabila a pielii cu apa si sapun sidupa barbierit, fara sa te dai cu o crema hidratanta de piele.

Taierea firului de par cu lama se face corect numai de sus in jos, ca sa nu te iriti. Adica de la sold spre calcai, sau de la genunchi spre calcai.

| relian a răspuns:

Tanti Violeta te invata sa vorbesti laughing epilatu cu lama nu se numeste epilat, sew numeste taiat laughing doar smulsul firului de par se numeste epilat, asta dupa cine stie ce vocabular de-al ei romano australian, sau papua guineea laughing dar laserul nu smulge, atunci cum de se numeste epilare, ia sa o intrebi.

Ca idee, spune-i sa caute in dictionar sa vada ce inseamna cuvintul asta epilare, apoi sa vina sa invete pe altul.
Ea numa balarii spune, doar din capul ei, banui ca se crede cine stie ce inteligenta artificiala laughing AI de ala

Spune-i ca epilare, inseamna indepartarea de pe piele a furelor de par, simplu.Nu spune nicaeri prin smulgere sau taiere, doar indepartezi firele de par sa nu mai fie vizibile.

Referitor la cresterea aprului, eu zic ca e bun sa te dai cu ingrasaminte de alea cu azot laughing sigur o sa creasca parul pana la briu laughing

Tu asa ca idee, gindesti cit de cit, ai capu ala pus acolo, cine ti la dat de aia lo pus, sa gindesti, nu doar de decor.

Parul creste cit este el facut sa creasca, atit ca lungime cit si ca timp.
Daca erau produse care sa influenteze cresterea parului, nu mai vedeai oameni cheli, nu mai mergeai la frizer asa des, bagai ceva sa incertineasca cresterea si faceai economie la tuns laughing

Degetele de la maina sau picioare de ce nu cresc daca le dai cu aghiazma sau cu tamiei?laughing sa avem asa degete lungi, cit vrea fiecare laughing
Grele de tot, mai bine stai in nisip decat sa intrebi caricaturi de genul asta laughing