| S1mplu a întrebat:

Salut, e o întrebare mai de modă aşa

Cum pot să-mi găsesc propriul stil al frezei care aş crede eu că mi s-ar potrivi?

Adică, nu e ca şi cum m-aş duce la un salon de frizerie şi aş încerca toate modelele dintr-o revistă cu freze.

De exemplu : Mie nu imi plac acele frizuri de băieţi cu freza de parcă zici că şi-au pus un tub întreg de gel doar ca să impresioneze fetele, cel puţin pe mine nu mă interesează tâmpenia asta

De mic, eu mereu m-am tuns la aceeaşi frizerie mai tot timpul şi îmi fac aceeaşi freză mereu, pentru că stă bine. Scurt şi cu breton.

Dar dacă vreau să schimb acest aspect şi părul e mare în volum, cum găsesc acel stil doar al meu, până acum nu m-a interesat deloc această problemă pentru ca nu prea am nevoie de aşa ceva, dar într-o zi poate voi avea nevoie pentru a mă duce undeva la party ceva.

Deci, nu-mi plac frezele cu ţepi, cu păru într-o parte cum era odată la băieţi, sau cum apar ăia prin reviste de parcă şi-ar fi pus biguiduri, şi nici frezele cu mult gel de parcă zici că vai doamne, te vede cineva şi te crezi tare şi nuştiu ce.

Hai frate, astea-s tâmpenii, dacă vrei să-ţi faci tu o freză cu care vrei doar să impresionezi pe cineva, atunci degeaba o mai faci, dacă o faci doar pentru că vrei tu să fie aşa şi crezi că-ţi stă bine, atunci dă-i înainte şi nu ar trebui să-ţi pese de ce spun ceilalţi, e părul tău, parte din tine şi doar tu ai control asupra lui.

Voi cum v-aţi găsit stilul?

Mda, ştiu că unii gândiţi că ar fi o prostie întrebarea asta,
dar eu nu sunt cu moda la băieţi sau oricare alta, sunt doar simplu

Răspuns Câştigător
| szdfxgh a răspuns:

Heyy... deci tu singur ai zis,, nu ar trebui să-ţi pese de ce spun ceilalţi, e părul tău, parte din tine şi doar tu ai control asupra lui.,,
Sunt fata si pot sa-ti spun ca nu conteaza felul in care iti aranjezi parul, si faptul ca fetele iubesc baietii rai este un mit...si apropo, tu demult ti+ai gasit stilul, insa nu ti-ai dat seama de acest lucru

1 răspuns:
| S1mplu explică (pentru szdfxgh):

Ms de sfat :p