anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In toate oglinzile ma vad frumos, mai putin in una. Problema este ca fix in acea oglinda imi vad si mainile, si picioarele exact cum le vad eu in realitate ( in restul oglinzilor nu le vad chiar identic) Si ma vad urat rau. nici nu-mi dau seama cat de urat pot fi. si cu cat ma uit mai mult la ea cu atat incepe sa mi se pare ca am urechile mai mari, ochii mai apropiati, etc... etc... ce sa fac?

8 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Sparge`o, ca sa ai 7 ani de ghinion in loc de 7 ani depresivi pe motiv ca nu arati bine.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Si-a bagat dracul coada; dar poti sa te asezi linistit pe scaun si sa bei o bere neagra.winking

| ccristianaelena a răspuns:

Evita oglinzile din magazinele din mall pe cat posibil, este o strategie de marketing ce fac ei, si anume sa deformeze oglinzile asa incat sa puna in valoare produsele lor, ci nu corpul tau. Daca vei analiza incontinuu, risti sa iti denigrezi stima de sine, din motive ipotetice. Succes!

| Claucs a răspuns:

Sau, ca sa fi sigur de infatisarea ta, iti poti face o poza.

| suntsuper a răspuns:

Probabil e felul cum cade lumina, si nu oglinzile. Uita-te daca cumva sursa de lumina e pozitionata in alt fel la acea oglinda

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntsuper):

Pai este. si este pozitionata in asa fel incat imi vad mainile si restul corpului exact la fel ca in realitate. Si fix in asta ma vad urat la fata.

| suntsuper a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde stii cum le vezi in realitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntsuper):

Ma uit la ele laughing Dupa ma uit in oglinda si arata la fel. In celelalte oglinzi le vad mai deschise la culoare, mai mici/mari. etc