Vezi aici cum scapi de matreata https://suntmamica.com/cum-sa-scapi-de-matreata-simplu-si-pentru-totdeauna/
E din cauza decolorantului. Ai folosit probabil oxidant prea puternic sau esti tu sensibil. O sa-ti treaca. Acum nu mai folosi toate tratamentele alea pentru matreata de pe net. Doar ai grija sa folosesti masca hidratanta si sampon bland. Si da-ti si cu ulei de masline pe scalp daca ai timp. Maseaza cu ulei de masline, asteapta 2-3 ore si apoi te speli
Asa am si facut. Mersi frumos! Cel mai bun răspuns... am folosit oxidant 12))
Aoleu!
Pe scalp se pune maxim 6%. Sa nu mai faci asta ca data viitoare poate te alegi cu arsuri serioase.
Pai oricum mi au ieșit mici pete roșii dar au trecut.
Buna! Am pățit acum doi ani sa îmi ard scalpul de la prea mult decolorat intr-o perioada foarte scurta de timp. Luni de zile de la vindecare aveam iritații sau mătreața excesiva, cum ziceai și tu, bucăți mai mari de mătreața.
Ce m-a ajutat sa scap de mătreața și de iritații după câteva spălări este samponul terapeutic de la Neutrogena T/Gel. Este într-un ambalaj albastru deschis și samponul e maro la culoare. Are un miros puternic dar crede-ma ca o sa te scape de problema in scurt timp. Numai bine!