| valy69669 a întrebat:

M-am vopsit acum câteva zile.
Decolorant apoi vopsea.
Si acum ma mănâncă capul uneori si îmi cade ceva din cap gen măreață alba. Dar e mai mare cred

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Irinelp a răspuns:

Spală-l cu foarte multă apă caldă fără șampon.

| Furnicuta000 a răspuns:

E din cauza decolorantului. Ai folosit probabil oxidant prea puternic sau esti tu sensibil. O sa-ti treaca. Acum nu mai folosi toate tratamentele alea pentru matreata de pe net. Doar ai grija sa folosesti masca hidratanta si sampon bland. Si da-ti si cu ulei de masline pe scalp daca ai timp. Maseaza cu ulei de masline, asteapta 2-3 ore si apoi te speli

| valy69669 explică (pentru Furnicuta000):

Asa am si facut. Mersi frumos! Cel mai bun răspuns... am folosit oxidant 12rolling on the floor))

| Furnicuta000 a răspuns (pentru valy69669):

Aoleu!
Pe scalp se pune maxim 6%. Sa nu mai faci asta ca data viitoare poate te alegi cu arsuri serioase.

| valy69669 explică (pentru Furnicuta000):

Pai oricum mi au ieșit mici pete roșii dar au trecut.

| blacksky13 a răspuns:

Buna! Am pățit acum doi ani sa îmi ard scalpul de la prea mult decolorat intr-o perioada foarte scurta de timp. Luni de zile de la vindecare aveam iritații sau mătreața excesiva, cum ziceai și tu, bucăți mai mari de mătreața.
Ce m-a ajutat sa scap de mătreața și de iritații după câteva spălări este samponul terapeutic de la Neutrogena T/Gel. Este într-un ambalaj albastru deschis și samponul e maro la culoare. Are un miros puternic dar crede-ma ca o sa te scape de problema in scurt timp. Numai bine!