| Skrillex123 a întrebat:

Salut, mă gândeam de curând să îmi achiziționez o pereche de Nike-uri, problema ca mărimea mea nu e disponibilă, și eu port 44 jumate, dar în schimb 44 și 45 sunt disponibile, ce mărime sa îmi iau din cele doua?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

44.

| IceRope a răspuns:

45 și mai bagi niște vată în vârfuri. Sau, lași unghiile mai mari.

| Skrillex123 explică (pentru IceRope):

Sa știi ca ma gândeam sa îmi iau 45, ca aveam încălțăminte 44 mai veche si parca acum ma strânge, dar am si niște jordani 45 primiți cadou si nu e aproape nicio diferența

| cristi202 a răspuns:

Perechea pe care o poti incerca. Eu am 43, 5. Am facut comanda pe net de adidasi pentru ciclism (cu placuta, de se prinde de pedale), ca altfel nu gaseam, nu gasesti modele pe care sa le poti purta in orice situatie, care sa fie si cit de cit eleganti. Am luat nr. 44, crezind ca nu va fi nici o problema, fiind cu jumatate de nr mai mare. Daca chiar era, jumatate de numar o mai rezolvi cu ceva pus in virf pe interior. Gresit! S-au dovedit a fi strimti, si la fix, puteam merge cu ei cam o ora, si apoi incepea chinul, ma stringeau. Pina la urma am gasit o metoda de a il face mai mari un pic, cit sa nu creeze probleme. Trebuia, ca am dat o gramada de bani pe ei.
Deci, nu te lua dupa numar. Doar incercind poti sa stii care sunt buni pentru tine

| Goete a răspuns:

Nici nu sunt jumatati la marimea de pantofi, sau daca or fi eu sunt total pe dinafara...
Banuiesc ca poti sa-i incerci la cumparare, nu?
Dupa logica, 44 te strange deci nu e ok

| Motherlode a răspuns:

Eu de obicei port 36-37, dar la nike port 37, 5. Mai bine ii iei putin mai mari decat sa fie prea mici.

| Yuoia a răspuns:

Recomand mai mari. Daca sunt mici, iti "bat" degtele.
De aia e bine sa iei incaltamintea din mgazin fizic. O poti proba.