| ZokoZEW a întrebat:

Salut! Mi-am cumpărat 2 cercei de Swarovski cu argint, iar piatra este destul de mare. Sunt băiat și mă gândesc să îmi pun un cercel doar în urechea dreaptă. Credeți că e ok? Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Eu nu te-am judecat. Doar am spus ceea ce stiu si ce am auzit. Depinde de tine ca persoana daca te deranjeaza sau nu acest stereotip. Eu doar ti-am adus informatia asta la cunostinta, in cazul in care chiar te deranjeaza parerile altora sau perceptia altora legata de imaginea ta.

15 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

E decizia ta. Atat

| Kufu95 a răspuns:

Faci cum crezi în această privință.

| ioana748 a răspuns:

Doar fetele poarta cercei happy

| StoicAnalysis a răspuns:

Pe partea dreapta din ce stiu si din ce am mai auzit, isi pun cercel doar homosexualii.

| ZokoZEW explică (pentru ioana748):

Oricine poate purta cercei, indiferent de sex. Este o chestiune de preferință personală și stil, nu de reguli fixe

| ZokoZEW explică (pentru StoicAnalysis):

Punerea unui cercel pe urechea dreaptă sau stângă nu ar trebui să definească cine suntem sau ce credem, fiind doar un stereotip. Eu vreau să îmi pun cercelul pe urechea dreaptă deoarece sunt dreptaci, iar atunci cănd îmi fac o poză, orientez telefonul spre nord-est și așa îmi poate ieși și cercelul în evidență

Bula
| Bula a răspuns:

Ai vazut elefant in papuci de baie? laughing

| ZokoZEW explică (pentru Kufu95):

Exact așa ziceam și eu. Dacă cineva îmi face un comentariu despre locul unde mi-am pus cercelul, referindu-se la acel stereotip că, dacă îți pui cercelul pe urechea dreaptă, ceilalți te pot considera gay, eu o să îmi pun și celălalt cercel, ca să moară ei de ciudă

| ZokoZEW explică (pentru Bula):

Am văzut și cai zburători

Bula
| Bula a răspuns (pentru ZokoZEW):

Unde?

In desene, la fel cum am văzut și elefanți în papuci de baie

Bula

Pai, deseneaza-ti si tu cercei pe urechi. big grin

Pai eu vreau ceva strălucitor, pentru a atrage atenția oamenilor ieșind în evidență, de asta mi-am luat și Swarovski?

Bula

Pune-ti ce vrei.
Poti pune si Led-uri, ca la pomul de Craciun.

| Kufu95 a răspuns (pentru ZokoZEW):

Şi dacă ai fi gay... nu înțeleg care ar fi problema? Tu trebuie să faci lucrurile pe care le simți, nu că vrea lumea.