Depinde ce defect au. ) Pe Aboutyou cred ca-s piese "trecute" sau defecte. Eu mi-am luat ceva tip gheata si una din gaurile de la insiretare era prea spre limba papucului. Daca nu vedeam si mai mergeam asa, se rupea materialul. Am rezolvat. Si Sportisimo si EPantofi vand piese defecte, asta e motivul pentru care au preturi mici. Daca ai noroc, defectul e insesizabil, gen la o geaca lipsea piedica de la snurul glugii.
Cam toata incaltamintea ar trebui "sa te tina" cat timp nu-o supui la alte conditii decat cele pentru care este proiectata. Durata medie ar fi cam de 2 ani, pana-ti mai creste piciorul.
O sa i murdaresti repede fiind albi, de ce nu ai luat negrii? Si daca te vor ține depinde cît îi porti daca i porti in ploaie se dezlipeste talpa, daca joci fotbal cu ei clar îi strici, gindeste te ca nu sunt din piele naturala sunt chinezesti si nu tin o viață, daca te vor tine 2 ani sa zici mersi, cît ai dat pe ei?
Scrie acolo. Ii iau doar la școală și la plimbare. Am dat 146 de lei
Arata bine, dar eu n-as avea pretentii sa te tina mai mult de un an, daca ii folosesti aprox zilnic ). Plus ca va trebui sa faci sireturile relativ fecventa la spalat. Dar eu zic ca e in regula sa iti schimbi perechea principala de incaltari anual, cel putin.
Păi si zici sa continui cu crema asta 55+? Eu adesea folosec Gerivital hidratantă Intensiv... toată vara mi-am dat cu ea si n am avut probleme, dar cum am schimbat -o cu asta, au apărut cosuri..si încă au mai trecut
DaciaRomania întreabă: