| Mihnea20410 a întrebat:

Salut! pudra de volum conteine ceva c te poate duce la chelie?
Adica daca folosesti pudra de volum iyi va cade parul?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mi se pare mie sau am mai avut aceasta discutie? laughing

| dullcat a răspuns:

Retine ca tot ce este in exces iti dauneaza pe termen lung.Trebuie sa iti reevaluezi produsele pe care le folosesti deoarece asa cum pielea de pe corp are nevoie de un scrub din cand in cand, asa si pielea scalpului, unde se acumuleaza ceea ce se numeste build up, in urma aplicarii diferitelor produse de curatare, styling etc. Pudra de par pentru volum intra tot aici, fiindca se va depunde la baza firelor de par si va acoperi cuticulele, ceea ce va duce la caderea firelor de par.

| Mihnea20410 explică (pentru dullcat):

I am si pe frizerul meu daca imi va cade parul de la pudra, iar el m-a ce m-a dus la gandul la asta.Iar eu i-am spus ca se va acumula la baza scalpului si usor usor cand se va strange mai mult, parul nu va fi prea ok.Dar el mi-a spus ca, cat timp ma spal pe cap si scap de ce s-a acumulat la baza scalpului totul e ok.Care e pararea ta? are dreptate sau e pe langa?

| dullcat a răspuns (pentru Mihnea20410):

E bine ca l-ai intrebat si pe el.Dar pentru a curata acea depunere ai nevoie de sampon special, cu eticheta, clarifying shampoo', fiindca orice sampon conventional doar va curata murdaria si sebumul acumulat in cateva zile, insa depunerile nu.Sau mai poti incerca masaj cu apa in care amesteci otet de mere, ca la fel are rol de a ajuta, fiind si o solutie mai ieftina.

| Mihnea20410 explică:

Dar daca folosesc conditioner/balsam ar mai ajuta?
Si daca nu ma insel, cat timp nu ajunge la radacina pudra de volum ar trebui sa fie in relgula