Bună!
Fă înot, baschet, handball, volei, mănâncă sănatos! Ajută, și dacă sari coarda, ce ține de sărituri.
Baftă!
Sincer.nu cred ca exista exercitii pentru cresterea in inaltime...Doar sportui: baschet, Volei, handball, inot.
Succes
PS: Depinde de ce varsta ai. Daca ai peste 18. 20 maxim nu prea mai ai sanse de crestere.
GossipGirl
Sportul : bascket, innot. Dar nu uita si de mancarica(vitaminele, proteinele, glucidele, lipidele, fibrele).
Tu fata.
tu esti pitika?
esti mai inalta ca mine s eu sunt mai mare ca tine... unde vrei sa te ma inalti stai ca ai destul timp
Hmmm...incearca exercitile la spaliere(daca ai in sala de sport de la scoala) si eu sunt mica de inaltime...am 13 ani si 1, 55 inaltime, in 2, 3 saptamani am crescut 5 cm. Incearca, la mine a mers
Buna! Daca ai peste 18 ani nu cred ca poti sa te mai inalti, dar daca ai mai putin ai putea sa te inscri la volley sau baschet, ai putea sa faci putina gimnastica dimineata, sa te duci la bazin, sa faci jogging.Sau ai putea sa te agati de o bara si sa stai cateva minute.Bafta
Fa baschet.
eu in 4 luni am crescut peste 10 cm dar am avut 6 ore pe saptamana
Din cate stiu eu.nu exista.adica si eu sunt putin cam micuta... dar nu o sa incerc nici un fel de exercitii.pentru ca nu o sa cresc. datorita exercitiilor.cred.eu.ca poti slabi.sau.iti poti tonifia pielea
1) Fa sport`! Exemplu:
Baschet, inot, handball, fotbal sau pur si simplu alearga pe afara, cu o prietena sau cu un catelus ori singura:d Mult succes:*