New Yorker este un magazin cu haine alternative. Cred ca si Bershka si Pull&Bear ar fi niste variante, gasesti haine de genul asta si la aceste magazine. H&M, poate (H&M are haine de buna calitate, produsele sunt putin mai ieftine decat la New Yorker, Bershka si Pull&Bear). Toate sunt in Palas Mall, mall-ul are si site-ul lui.
Vezi pe la Moldova center sau la Palas mall. Nici nu sunt departe unul de altul.
Dar ce inseamna "haine alternative" pentru tine?
Ca vad ca ai ales raspunsul cu haine mainstream.
Am crezut personal că a fost unul dintre răspunsurile cele mai bune care le-am primit. În primul rând știu că stilul alternativ se fixează mai mult pe chestii diy, boycottarea companiilor mari etc. dar nu prea am multe opțiuni deoarece înca sunt minoră și parinții mei nu mă lasa sa merg la magazine second hand din cauza unei experiențe personale neplăcute și nu prea am posibilitatea să fac sau să imi cumpar haie cu adevarat alt deoarece mama mea este foarte religioasă și uraște acest stil. Și stilul alt pentru mine este un stil care merge peste normele sociale și seeste polul opus a stilului mainstream, sper că am răspuns ok :,)
In Iasi sunt destule magazine de tip Outlet. Au haine noi, cu eticheta, dar care nu sunt ultima colectie.
Cream Outlet in Piata Unirii si Big pe Cuza Voda (mergi pe linia de tramvai)
Experiente neplacute poti avea si cu hainele noi din mall-uri. Oriunde hainele sunt probate, exista riscul de contaminare (ma gandesc aici la scabie)
Cea mai sigura solutie este sa cumperi fara sa probezi (poti face asta si online) si lasi hainele 3-4 zile pana le imbraci.
Alex2126 întreabă: