| BicutsBia2011 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa scap de burta.De maine o sa incep sa alerg in jurul parcului, dar nu stiu cate ture(parcul este destul de mare).
Ce ar mai trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Daf_Adrian_1997 a răspuns:

Deci, ai 13 ani si vrei sa scapi de burta. Si eu la fel. Dar sa nu crezi ca totul se rezulta doar la miscare, ci si alimentatie. Nu iti recomand sa alergi, dar iti recomand ca alimentatia ta sa fie una mai sanatoasa. Dar IMPOSIBIL sa-ti fie strict interzis sucurile carbogazoase, chipsurile, si altele... Iti recomand sa nu mananci dupa ora 18, cica "nu te ingrasi" Eu am incercat sa tin o dieta, cica "multe, multe, multe salatre si gratar" da, am mancat azi, maine, dar da-o-ncolo de salatra si numai gratar? Nu am voie si eu la un suc cu prietenii? am zis... acum e decizia ta, daca vrei NEAPARAT sa slabesti, alergi de mori si sa mananci numai sanatos e ceva chiar ca strigator la Cer..Acum daca suntem glasi, nu putem sa slabim oricum.

5 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Abdomene si masaj iti trebuie pentru burta si, cum au spus toti aici, fara bauturi acidulate happy

| Nume2 a răspuns:

Mda fa apdomene dar nu mai manca prajit dulciuri si nu mai bea suc mai ales cola si vei slabi foarte repedewinking

| hereo a răspuns:

Daca vrei sa scapi de burta trebuie sa faci abdomene.

| lulugabi a răspuns:

Abdomene,bea multa apahappy

| babyblue_8588 a răspuns:

Abdomenele nu te scapa de celulita de pe burta,doar iti intareste musculatura. Exercitiile cardio sunt cheia succesului! Sari coarda, alearga--combina toate acestea cu o dieta pe baza de cereale, fructe, lactate, legume si vei vedea rezultate!happyIncearaca si ceai antiadipos (ceai verde) actioneaza prima data la nivelul grasimii abdominale!happy