| MefX a întrebat:

happy

Am fost azi la cumparaturi, am fost doar pentru un singur lucru si anume pentru o crema depilatorie de la Farmec.

As vrea sa stiu cum se aplica/cum se foloseste. am cumparat-o pentru a scapa de mustata big grin laughing Deci astept cat mai multe raspunsuri thinking Cel mai bun ia funta.

Baiat -- 16 ani. happy

Răspuns Câştigător
| Fayree a răspuns:

~ Ahhh crema de la farmec depilatoare...o folosesc mai mereu happy. Cred ca scrie si pe spatele ei cum se foloseste dar iti explic si eu, fii atenta :
Prima oara asigura-te ca pe partea pe care vrei sa te faci este curata... aplica pe partea dorita un strat foarte gros de crema depilatoare..las-o sa actioneze
10-15 min.
-> urmeaza a doua parte in care trebuie sa departezi crema, aceasta se ia cu un burete, cu o manusa de baie sau chiar o carpa. Bagi de exemplu carpa in apa si iei crema
apasand usor pentru a se lua mai bine, apoi dai cu apa calduta. Si tot asa pana termini. Timp de 24h nu ai voie sa folosesti parfum, sapun sau alte chestii.
Crema depilatoare indeparteaza parul nedorit si iti lasa pielea catifelata si hidratata.
Sper ca ti-am fost de folos. Sper ca ti-a mers :*, nu uia pune un strat mai gros de crema depilatoare pentru a functiona.
Fundita? puppy dog eyes.

6 răspunsuri:
| mihaang3l a răspuns:

Din cate stiu crema epilatoare de la Farmec este pentru femei, pentru voi s-a inventat aparatul de ras.Dar, crema normal se tine 10 minute pe locul care se doreste epilat si apoi te speli cu apa calda.Bafta!happy

| Bondarel99 a răspuns:

O aplici cu o spatula si o intinzi frumos, apoi astepti in jur de 30 de min si dupa aia o indepartezi presand cu spatula ca sa se rupa firele de par.Dar cred ca are instructiuni...

| névtelen a răspuns:

O aplici pe pielea uscata, o lasi sa actioneze vreo 10 minute si dupa cu un buretel "stergi" crema si dupa te speli bine pe fata.

| BlakeLively a răspuns:

Nu iti lua mustata cu crema depilatoarelaughing Va arata mai rau, in plus banuiesc ca este pentru femei.

| MefX explică:

BlakeLively - Nu e neaparat pentru femei. e pentru oricine vrea sa scape de parul nedorit... parerea mea.

névtelen - Multumesc frumos. happy

Fayree - Vaiii! Citeste ultimul rand din intrebarea mea... "Baiat -- 16 ani" sunt baiat nu fata, deci nu pot fi "atenta" poate "atent". Multumesc frumos de raspunsul tau, si da, m-ai ajutat am reusit! happy

| Fayree a răspuns (pentru MefX):

~ Sorry puppy dog eyes, sunt fataa bhaaii :*.