@XxXxyuukixXxX De cand un tatuaj temporar de tine 6-7 ani? Daca nu ai habar ce vorbesti...nu mai contamina si mintea altora cu prostia ta. Aa da si tatuajele cu hena te tine cateva zile, maxim o saptamana. Sunt suflate cu aparat nu batute cu ac
Aha Si de cand ai dreptul sa critici o persoana? Ma cunosti macar? Prost este ala care nu stie sa corecteze un om cand greseste si incepe sa injure ca la piata macar ai 7 ani de acasa? eu doar am spus informatiile care le-am auzit de la o persoana.ce acum trebuie sa te umfli in pene si sa te ofensezi pntr un raspuns care l-am gresit? puteai frumos sa corectezi ce am precizat mai sus si sa taci naibi din gura nu sa faci omu prost ca a primit o informatie total gresita.Te crezi un Zeu/Zeita si nu stiu eu? masoarati cuvintele inainte sa deschizi gura ca pute daca vrei respect in lumea asta trebuie mai intai sa ai si tu putin respect. ""
Cauta pe google salon tatuaje Ploiesti.Dar Nu exista sa tina 2-3 luni daca iti faci cu hena te tine 1 an si tatuaj normal Temporar te tine intre 6-7 Ani.
Tatuajuil hena tine 1 an? Tu nici nu ai habar ce zici, am o prietena care isi face mereu si o tine cam 2 saptamani maxim, si tatuajul temporar dureaza mult mai putin de 7 ani. Daca nu sti mai bine nu mai zice nimic ca dai informati eronate.
Sincer acum cativa ani am intrebat o tipa care lucra la un salon de tatuaje cat tine un tatuaj temporar mi-a spus ca tine pana in 6-7 ani de acolo am cules informatia si am si eu o prietena care si-a facut tatuaj cu hena si mi-a zis ca tine 1 an. Deci doar am zis lucrurile care mi s-au spus... asa ca sorry for the mistake ^-^
Mario1996 întreabă: