| Adytza551 a întrebat:

am o intrebare unde pot gasi in Ploiesti slon de tatuaje dar si daca stiti va rog sa imi spuneti daca se fac si TEMPORARE de 2-3 luni va rog frumos :X

6 răspunsuri:
| XxXxyuukixXxX a răspuns:

Cauta pe google salon tatuaje Ploiesti.Dar Nu exista sa tina 2-3 luni daca iti faci cu hena te tine 1 an si tatuaj normal Temporar te tine intre 6-7 Ani.

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

@XxXxyuukixXxX De cand un tatuaj temporar de tine 6-7 ani? Daca nu ai habar ce vorbesti...nu mai contamina si mintea altora cu prostia ta. Aa da si tatuajele cu hena te tine cateva zile, maxim o saptamana. Sunt suflate cu aparat nu batute cu achappy

| KellyGreen a răspuns (pentru XxXxyuukixXxX):

Tatuajuil hena tine 1 an? Tu nici nu ai habar ce zici, am o prietena care isi face mereu si o tine cam 2 saptamani maxim, si tatuajul temporar dureaza mult mai putin de 7 ani. Daca nu sti mai bine nu mai zice nimic ca dai informati eronate.

| XxXxyuukixXxX a răspuns (pentru NuConteazaNumeleee):

Aha Si de cand ai dreptul sa critici o persoana? Ma cunosti macar? Prost este ala care nu stie sa corecteze un om cand greseste si incepe sa injure ca la piata macar ai 7 ani de acasa? eu doar am spus informatiile care le-am auzit de la o persoana.ce acum trebuie sa te umfli in pene si sa te ofensezi pntr un raspuns care l-am gresit? puteai frumos sa corectezi ce am precizat mai sus si sa taci naibi din gura nu sa faci omu prost ca a primit o informatie total gresita.Te crezi un Zeu/Zeita si nu stiu eu? masoarati cuvintele inainte sa deschizi gura ca pute daca vrei respect in lumea asta trebuie mai intai sa ai si tu putin respect. "happy"

| XxXxyuukixXxX a răspuns (pentru KellyGreen):

Sincer acum cativa ani am intrebat o tipa care lucra la un salon de tatuaje cat tine un tatuaj temporar mi-a spus ca tine pana in 6-7 ani de acolo am cules informatia si am si eu o prietena care si-a facut tatuaj cu hena si mi-a zis ca tine 1 an.happy Deci doar am zis lucrurile care mi s-au spus... happy asa ca sorry for the mistake ^-^