In principal cum stiu de la biologie 25% si 75% ori ei de la tata ori de la mama... asta ar fi explicatia ca ai luat culoare parului de la mama si ca iti cade parul de la tata.Documenteazate despre ceva tratamente cu urzici etc. Succes.
La 17 ani orce ar fi nu ar trebui sa ai asa ceva ori ai vreo altfel de boala ori te dai cu prea mult gel ori ti se schimba parul
tundel periuta si sa vezi ce des creste dupa
Sa-ti spun povestea mea.Pe la varsta de 16 ani m-am vopsit. Dupa o luna a inceput sa-mi cada parul ba chiar in unele locuri sa raman chiala.Nu stiam ce sa mai fac credeam ca o sa raman fara par in cap. Apoi mi-am cumparat de la farmacie ulei de ricin dupa2-3 luni si-a facut efectul.In partile unde nu mai aveam par inainte imi crescuse la loc, nu se mai cunostea nimic. Acum am parul super lung..Foloseste ulei de ricin este foarte bun!:*
Ce sa zic, barbiertul in cap, zvonurile spun ca se indesesete parul, dar nu cred.Eu o fac saptamanal, pentru ca asa mi sa obisnuit scalpul Poti incerca si tu de cateva ori.Insa nu ti-as sugera daca esti genu de tip slabut Insa poti incerca,cine sunt eu sa iti pun tie interdictii Daca te bate gandu, dai bataie, in fond parul va creste la loc, fie mai des, fie mai rar.De daunat nu dauneaza.
Salut si eu am avut problema asta. Can mi-am intrebat hair stylist-ul ce sa fac mi-a recomandat ca dupa baie sa ma usuc nu feonul si cam dupa 3 luni am scapat de problema
Pai, dupa baie oricine se usca cu feonul mi se pare normal...nu vad legatura ce treaba are feonul cu asta?
Sunt multi care nu fac asta cunosc persoana care nu se usuca