| SonyaElena a întrebat:

Am si eu o intrebare: Doare pensatul? Cum este? Ce simti?
Merita sa o fac?

Răspuns Câştigător
| roxycool a răspuns:

Nu doare mama mea merg mereu si nu o doare am si intrebato pe acea femeie ( prietena de familie) care penseaza nu doare
daca vrei sa te pensezi fa-o ca nu se intampla nimic nu te DOARE

8 răspunsuri:
| rapa a răspuns:

Da doare prima data si poate pana pe la a 4 oara doare dar dupa nu o sa te mai doara si da iti da un aspect mai ingrijittongue

| gigel68 a răspuns:

Incearca... pune mana pe penseta, craceste-te si smulge 3-4 fire... crezi ca 1000 de cuvinte fac mai mult decat ceea ce vei simti tu?
daca nu iti place durerea, cauta lidocaina (spray anestezic) cat mai diluata pe care o pulverizezi in zona in care te epilezi (nu prea multa ca strica)

| PredatoR a răspuns (pentru gigel68):

Ba obsedatule, se refera la pensatul sprincenelor.

| gigel68 a răspuns (pentru PredatoR):

Si? e obligatoriu sa stea picior peste picior cand isi penseaza sprancenele? laughing totusi de unde stii? butonati de pe acelasi calc? daca a deranjat-o rasp meu, putea sa spuna ea... nu sa-si aduca papagalul.

| SonyaElena explică (pentru gigel68):

Ma refer la sprancene straight face
eu nici n-am auzit de alt fel de pensat

| gigel68 a răspuns (pentru SonyaElena):

Ok. scuze daca am gresit. pune-i botnita lu` predator...

| maryangelll a răspuns:

Bineinteles ca doare la inceputul fiecarei pansari dar e o durere suportabila si pana la urma tot va trebui s-o faci. happy

| PredatoR a răspuns (pentru gigel68):

Lasa-l SonyElena ca el e mai prost de felul lui... nu mai incerca sa o dai la intors acum, las-o asa. Ce treaba are felul in care isi tine picioarele cu pensatul sprancenelor?
Copil frustrat.