Eu un gest de golanie ..iti spun din propria experienta ...pentru-ca eu port cercel
O părere bună, mie îmi place, așa am fost obișniuit de la tatăl meu, el încă mai poartă cercel în ureche și nu e golan sau mai știu eu...
O parere buna. Din cate vad majoritatea nu stiu ce inseamna cocalar. Daca tie iti place poti purta. Stiu baieti destepti si extrem de cuminti(mai ceva ca fetele ) care au cercel in ureche.
Salut. Homosexuali. Băiat cu cercel în ureche=sinonim cu mariajul dintre gay.
Ce legatura are verigheta cu cercelu? tu glumești? Verigheta are zeci de mii de ani istorie și acelaș scop. Cercelul a fost mereu folosit pentru homosexuali sau FEMEI. Esti o copilă.
Unde era desteptul. Zeci de mi de ani vechime? Te-ai interesat in ce epoca? A aparut in timpul crestinismului de unde ai scos-o cu zecile de mii. Ai cam chiulit pe la istoria antica.
Pai....prima data se puneau cerceii din ziua de astazi la eunuci, adica 'servitorii' din impreiul otoman care lucrau la palat si care erau castrati, pentru a nu avea relatii cu alte femei de acolo. Cercelul era ca un insemn al acestora.
Dar, de asemenea, da impresia de golan. Eu, de exemplu, as evita o asemenea persoana.