anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dati-mi si mie va rog niste sfaturi cum as putea sa m-a tund, ca tot a venit vara si e cald, vreau o freza care sa imi stea destul de bine, care sa m-a avantajeze din punct de vedere al aspectului. Am sa v-a las facebook-ul mai jos pentru a vedea poze si sa imi dati niste pareri :/ Dau funda :* https://www.facebook.com/profile.php?id=100000558839093

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Din punctul meu de vedere poti ramane tot asa, iti sta bine.

| Beast69 a răspuns (pentru OldSoul):

E mult prea mare parul si mi-am facut deja ticuri noi, gen sa dau din cap sa imi dau parul la o parte cand imi intra in ochi :/ vreau sa il scurtez sa fiu mai relaxat sa zic asa. plus ca folosesc destul de mult gel pentru al fix (puterea 12) :/

| npx770 a răspuns:

Nu am putut sa vad poza, dar in orice caz, tunde-l mai scurt.Te duci la coafor si intrebi cum ti-ar sta mai frumos, iar acolo sigur o sa ti-l tunda frumos.

| Beast69 a răspuns (pentru npx770):

Am fost odata cu ideea asta in cap, sa ii cer o parere, uite raspunsul: Ba frate daca voi a-ti veni fiecare cu genu asta de intrebare si sa stau sa ma gandesc cum ti-ar sta tie mai bine ar trebui sa tund doar 2-3 oameni pe zi :/

| T0T a răspuns:

Poți să îl tunzi un pic mai scurt. Nici foarte scurt nu cred că te-ar avantaja. Vezi în părți să fie cât mai scurt, în rest să fie puțin mai scurt decât acum. Asta e opinia mea.