| Classy a întrebat:

Este adevarat ca,daca nu mai porti cercei, ti se inchide gaura de la ureche? straight face

22 răspunsuri:
| Marybm a răspuns:

Da este adevarata dar daca nu porti cereci vreo 5, 6 ani. o prietena de-a mea i sa astupac gaura.

| Elena995 a răspuns:

Da este adevarat, dar dureaza ceva pana sa se inchida.

| CsSource a răspuns:

Da este adevarat funda?

| mixxjim a răspuns:

Da, chiar si mai repede de 5-6 ani

| SaraaaLove a răspuns:

Da,este adevarat, daca la un momendat nu mai porti cereceri ti se inchide gaura de la ureche, funditabatting eyelashes?

| roxaa15 a răspuns:

dupa foarte mult timp, in cativa ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| rareshskate a răspuns:

Da,ti se inchide gaura daca nu-i porti

timpul depinde de cat de mare este gaura

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Da.Depinde de organismul tau. Exista persoane la care gaura se inchide greu in cativa ani si la alte persoane care se inchide foarte repede(chiar si intr-un an

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este adevarat.dar nu ti se inchide daca nu porti cateva luni ..se inchide pe parcurs, daca incepi sa nu mai porti deloctongue

| AikkoxD a răspuns:

Ba nu. Se astupă doar cu grăsime, sau nu ştiu cum să-i zic, dar gaura rămâne tot acolo, doar că nu se vede. Dacă încerci să bagi cercelul o să vezi că încă ai gaura acolo.

| Adda1999 a răspuns:

Da,dar dureaza.Depinde si de timpul in care se inchide gaura.Eu pot cerceii mereu si cand i-am dat jos nu mi s-a inchis gaura, si dupa cateva luni (2-3) am vrut sa imi pun cercei si aproape se inchisese gaura.Verisoara mea poarta cercei, de fapt a purtat putin timp, iar apoi cand i-a dat jos i s-a inchis in 1-2 saptamanii. happy

| 28roxy a răspuns:

Da este adevarat!

| elenutzadragutza30 a răspuns:

Si eu acum 2 zile mi-am scos cercei si nu stiu daca sa-i pun sau nu! tu de cat timp nu-i porti?laughing

| Irinushh a răspuns:

Da! Eu patesc foarte repede asta, de aceea inca port cerceii din copilarie. Si doar la ocazii mii schimb. Daca stau o saptamana fara ei deja simt cum am dificultati cand ii pun big grin
Sor`mea de exemplu nu poarta cercei aproape niciodata si nu are nicio problema! Ii ia numai la ocazii speciale si niciodata nu i se face dop...
Deci depinde de fiecare, cel putin eu asa am observat laughing

| Rockart a răspuns:

Da, se astupă.

| AntoniaRaluca a răspuns:

Gaura de la ureche se inchide daca nu porti cercei pe o perioada de 1 luna(asa se intampla la unii)... poarta macar o zi/7 zile pe luna ....nu risca

| andypandy_2709 a răspuns:

Da,dar dureaza ceva timp, dar daca vrei sa nu ii porti poti ca in fiecare saptamana sa ii tot bagi in ureche si sa ii porti cateva minute si asa nu se va astupa gaura! funda/

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este adevărat!
Pa, pa.

| Classy explică (pentru elenutzadragutza30):

Pai chestia e ca eu mi-am scos cerceii de aur, ca m-am saturat de ei, si mi-am pus "tinichele" ca sa zic asa.Si eu nu le suport...Mi se infecteaza urechea...Si din asta nu mai port acum.cred ca am o luna thinking

| BlackandWhiteMady a răspuns:

Da se inchide dar dureaza cam peste 1 an...eu era sa o patesc cand eram de 4 ani dar mi le-am redeschis la loc cu niste cercei chiar la timp.

| Barcelona_Denis_1993 a răspuns:

Unchiul meu are cercel de la 16 ani si acum are 32. Timp de 5-6 ani nu la purtat i s-a inchis gaura de tot