Depinde de iaurt, scrie aia cate kg ai si ce inaltime si varsta poate iti voi face eu o dieta care te poate ajuta. + Niste ore de sport in fiecare zii.
Eu zic sa nu faci prostia asta! Daca vei manca doar iaurt sau doar ciorba sau doar un singur fel de mancare nu o sa ai tot ce iti trebuie in organism. Un iaurt nu contine toate grasimile esentiale, proteinele..si ce iti mai trebuie ca sa duci o viata sanatoasa si normala. Daca vei manca ''doar iaurt'', dupa ce termini ''regimul'' vei simti nevoia sa mananci foarte mult ca sa-ti completezi lipsurile de proteine, fibre etc. si te vei ingrasa la loc. Mananca orice, iar daca chiar vrei sa slabesti, nu manca dupa 18 ( daca ti-e foame, mananca totusi putin... ceva sarac in calorii:o felie de paine prajita, o cana de lapte, etc) si fa multe abdomene si exercitii zilnic 10-20-30 de min( nu e chiar imposibil) si vei vedea ca totul va fi ok si dupa regim si in timpul lui. Crede-ma ca am incercat si am reusit. Bafta!
Fa cam 50 de abdomene zilnic si mai adauga alte exerictii de aerobic, cardio, etc; ele se gasesc pe net. Selecteaza de acolo ce iti place mai mult si fa in fiecare zi acele exercitii. O sa te simti super! Vei avea mai multa energie si mult chef de viata!
Nu stii nimic despre nutritie, nu-ti recomand sa tii o dieta asa stricta. Conteaza foarte mult calitatea mancarii, nu cantitatea. Iaurtul slab (0.1% grasime) are in jur de 30-40 de calorii la suta de grame insa nu-i ofera corpului prea mult. Asta daca vorbim de iaurtul simplu, cel cu fructe sau cu altceva nu este bun, nu e sanatos, chiar daca pe cutie scrie ca are putine calorii. Trebuie sa slabesti sanatos pentru a te putea mentine, daca mananci doar iaurt sau alt aliment timp de o saptamana vei slabi 1-2 kg dar dupa le vei pune la loc. Slabirea se face in timp si cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa te apuci de facut sport. Inotul este foarte bun, la fel si tenisul. Poti merge si la sala, sa faci banda si alte exercitii ce ti le recomanda instructorul. Ca dieta iti recomand sa scoti pe cat de mult posibil carnea din alimentatie (mai ales cea rosie) fiindca nu este sanatoasa, proteinele le poti lua din ciuperci, soia si altele. Fructele sa nu aiba mult zahar (fara piersici, nectarine, struguri, etc), legumele trebuie sa fie alimentele de baza in dieta. Painea si dulciurile se exclud. Daca totusi nu te poti abtine sau nu ai bani sa cumperi anumite lucruri consuma-le in cantitati mici.
Nu uita ca slabesti in primul rand pentru tine si dupa pentru fata.
Salut!
Te-ai ticnit? Cum sa papi doar iaurt? ))) Nu rezisti, te asigur eu.
Incearca sa mananci multe legume si sa bei multa apa.Renunta la dulciuri, sucuri si fast-food, ok?
Fa mult sport!
Hai bye!
Daca tii o dieta asa drastica, dupa ce nu o vei mai tine te vei ingrasa la loc in timp record. Mai bine mananca alimente sanatoase, bogate in vitamine si fibre, nu manca dupa ora 7 seara si fa sport. E mult mai eficient asa
Buna Daca vrei sa scapi de kg in plus, incearca :
1. Sa mananci 5 mese pe zi, dar in cantitati mici
2. Sa elimini DE TOT fast-food, ulei, chipsuri si orice altceva ce contine calorii multe
3. Cat mai multe fructe, legume.
4. Nu sari peste micul dejun
5. La micul dejun mananca ceva care sa te ajute sa rezisti pana la urmatoarea masa (iaurt degresat sau lapte cu fulgi de ovaz+un mar+o felie de paine integrala cu unt+1-2 oua fierte)
6. Fixeaza-ti ore la care sa mananci, nu sari peste ele si nu manca intre timp decat fructe.
7. Incearca in fiecare zi sa faci abdominale si exercitii fizice, incepe cu putine 20-30 si intre timp maresti numarul lor, dar nu te fortezi pentru ca asa o sa iti treaca cheful sa mai faci vreodata
Sper ca sfaturile mele sa te ajute