| MyNameisEduard a întrebat:

Salut TPU! Îmi stă mereu părul creț in față(nu exagerat) și m-am gândit să-mi schimb frizura cu una care mi se potrivește pentru că într-o parte rar îmi mai stă bine, clar nu vreau să mă tund scurt.Cum ar trebui să mi-l las?(vreau doar niște păreri dacă se poate).N-am o poză dar gândiți-vă la un păr blond si puțin creț.
Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| nico273 a răspuns:

Dacă tot îl ai puțin creț, de ce nu încerci sa il faci și mai mult? Ai putea sa cauți curly method pe net, desigur, daca ti-ar place. Sunt multe persoane cu parul ondulat sau puțin creț care prin astfel de metode ii dau volum, am o prietena care folosește diverse balsamuri sau pur și simplu uscandu-se într-un anume fel si ii da o forma superba

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Lasa-l lung.Eu am parul ondulat, buclele tin vreo 3 zile.Trebuie doar sa faci fata glumelor cu tenta sexuala venite de la majoritatea masculilor alfa.Eu de regula ii invit sa imi sufle-n trombon pana mi se indreapta parul.Capu sus, simte-te bine in pielea ta.Suntem in 2022, ca barbat poti opta sa ai plete, sau chelie.Am avut chelie cred ca 10 ani, acum de 1 an jumate am parul lung. Oameni mereu vor comenta, crede-ma pe cuvant. Profita de bucle!

| MyNameisEduard explică (pentru Liviu):

Și cum crezi că ar trebui să fac? Să il las să crească fără să-l tund sau să mă tund doar pe părți și să-l las să crească pe mijloc? Acum nu stiu dacă vreau asta dar poate pe viitor.

| Liviu a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Off, sunt multe de zis, vei intra in awkward stage, in care orice ai face nu iti va sta bine.Eu inca sunt la acel stagiu.In 3 4 luni ma voi tunde, mi-l voi egala.Ideea e ca prins in coada se vede ok, daca il las liber, nu se vede.Problema e ca daca te tunzi mereu iti va lua cam 2 ani si jumate ca sa ti-l egalezi si sa il poti prinde in coada(cu tunsorile aferente sa scapi de awkward stage). Eu numai m-am tuns de 1 an jumate.Si pot sa il prind in plete(de la 0, mi-am lasat parul sa creasca). Arata ca dracu, mai ales ca dupa ce bretonu iti trece de ochii, nu poti nici sa il prinzi, nu poti nici sa il lasi liber.Lasa-mi in privat Facebook-ul tau si iti explic mai multe, is foarte multe de spus si mi-ar lua cateva ore bune sa iti explic ce si cum

| Brizbriz a răspuns:

Etete scart, daca tot ai valeitati de metrosexual, ce ar fi sa incerci sa gasesti ajutor profesionist, si anume, sa mergi la salon
unde un stilist bun o sa iti gaseasca coafura perfecta, bazata pe culoarea pielii, marimea fetii, osatura, culoarea parului, etc.

dupa aia v-a trebui sa o iei la fuga ca vor alerga fetele dupa tinehee hee

| Danny28 a răspuns (pentru Brizbriz):

"dupa aia v-a trebui sa o iei la fuga ca vor alerga fetele dupa tine", bună gluma happy

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu mi l as tunde scurt, cu puțin breton sau deloc chiar. Ori skin fade, în fata mai mare puțin, îl dai și tu cu fixativ sau gel. Nu ai alte variante.