Dacă tot îl ai puțin creț, de ce nu încerci sa il faci și mai mult? Ai putea sa cauți curly method pe net, desigur, daca ti-ar place. Sunt multe persoane cu parul ondulat sau puțin creț care prin astfel de metode ii dau volum, am o prietena care folosește diverse balsamuri sau pur și simplu uscandu-se într-un anume fel si ii da o forma superba
Eu mi l as tunde scurt, cu puțin breton sau deloc chiar. Ori skin fade, în fata mai mare puțin, îl dai și tu cu fixativ sau gel. Nu ai alte variante.
Etete scart, daca tot ai valeitati de metrosexual, ce ar fi sa incerci sa gasesti ajutor profesionist, si anume, sa mergi la salon
unde un stilist bun o sa iti gaseasca coafura perfecta, bazata pe culoarea pielii, marimea fetii, osatura, culoarea parului, etc.
dupa aia v-a trebui sa o iei la fuga ca vor alerga fetele dupa tine
Lasa-l lung.Eu am parul ondulat, buclele tin vreo 3 zile.Trebuie doar sa faci fata glumelor cu tenta sexuala venite de la majoritatea masculilor alfa.Eu de regula ii invit sa imi sufle-n trombon pana mi se indreapta parul.Capu sus, simte-te bine in pielea ta.Suntem in 2022, ca barbat poti opta sa ai plete, sau chelie.Am avut chelie cred ca 10 ani, acum de 1 an jumate am parul lung. Oameni mereu vor comenta, crede-ma pe cuvant. Profita de bucle!
Și cum crezi că ar trebui să fac? Să il las să crească fără să-l tund sau să mă tund doar pe părți și să-l las să crească pe mijloc? Acum nu stiu dacă vreau asta dar poate pe viitor.
Off, sunt multe de zis, vei intra in awkward stage, in care orice ai face nu iti va sta bine.Eu inca sunt la acel stagiu.In 3 4 luni ma voi tunde, mi-l voi egala.Ideea e ca prins in coada se vede ok, daca il las liber, nu se vede.Problema e ca daca te tunzi mereu iti va lua cam 2 ani si jumate ca sa ti-l egalezi si sa il poti prinde in coada(cu tunsorile aferente sa scapi de awkward stage). Eu numai m-am tuns de 1 an jumate.Si pot sa il prind in plete(de la 0, mi-am lasat parul sa creasca). Arata ca dracu, mai ales ca dupa ce bretonu iti trece de ochii, nu poti nici sa il prinzi, nu poti nici sa il lasi liber.Lasa-mi in privat Facebook-ul tau si iti explic mai multe, is foarte multe de spus si mi-ar lua cateva ore bune sa iti explic ce si cum
DaciaRomania întreabă: