Eu ma spal odata pe saptamana acum depinde cat de gras este al tau parul trebuie spalat de fiecare data cand e nevoie daca il speli prea des se subtiaza si se rupe funda?
Odata la 2 minute.Parul se spala in functie de par, daca este gras il speli in fiecare zi. Daca il speli in fiecare zi, rezistenta parului va scade si incepe sa-ti cada parul. O data la 2 zile cred ca e suficient.
De obicei se spala o data la 3-4 zile (adica te speli miercurea si duminica). Daca intri inr-o piscina unde este clor si sare sau in mare dupa ce iesi te duci si te speli si pe corp si pe cap ca sa dai toate substantele jos de pe tine:X
Nu este adevărat, părul nu trebuie spălat în fiecare zi, deoarece spălarea zilnică a părului duce la pierderea unor uleiul importante, ceea ce poate cauza ruperea acestuia în timp!
Din cate stiu, eu mai bine este mai rar. Eu ma spal de 2-3 ori pe saptamana pentru ca se ingrasa repede.
Doar cand e mare nevoie(la vreo 5-7 zile)caci scalpul prouce sebumul(grasimea aia ce ne unge parul)care ne hidrateaza pielea si protejeaza epiderma capilara.Chiar si dermatologul mi-a zis asta. Sper ca te-am ajutat(FUNDA )
Eu il spal la 3 zile, deci de 2 ori pe saptamana, si stiu ca am citit intr-o revista medicala ca pentru a avea un par sanatos trebuie sa il spalam maxim de 2 ori pe saptamna
Eu il spal la 3 zile, deci de 2 ori pe saptamana, si stiu ca am citit intr-o revista medicala ca pentru a avea un par sanatos trebuie sa il spalam maxim de 2 ori pe saptamna.
Normal parul trebuie spalat la 2-3 zile pentru a-ti sta bine in niciun caz la o saptamana sau fiecare zi deoarece riscurile de imbolnavire sunt destul de mari daca nu stii cum sa o faci.Eu ma spal o data la 2 zile dar acum vara o fac mai des.
Depinde de tipul e par si de fiecare persoana in parte
daca ai parul usact cam la 3-4 zile(daca te speli mai des o sa devina foarte aspru)
daca ai parul normal cam la 3 zile(depinde)
in schimb daca il ai gras cam la 2-3 zile daca nu si in fiecare zi(depinde cat de gras e)
nu e o regula la cat timp sati speli parul depinde de fiecare...il speli cand simti nevoia
Daca ai parul gras si lung spala -l la 3 zile, dar daca-l ai scurt si des spalal la 1-2 zile.Nu-l spala in fiecare zi pentru ca se subtiaza si se face aspru. Daca ai parul mediu spala-l tot cam la 3 zile pentru ca asa va fi frumos si bogat.Cand este ud si iti faci coafura intr-un fel anume, foloseste ceara-spray de coafare(este la avon), sau un sprau de par ca sa iti steie freza frumos timp de vreo 3 zile si sa nu ti se faca firele rebele. Poti folosi si fixativul care ii da mult volom parului si spray pentru stalucirea parului. Sper ca te am ajutat. Fundita?
Pai eu ma spal de 2 ori pe saptamana dar depinde... daca ti se murdareste mai repede il poti spala cam o data la 3 -4 zile
P.S. Sa nu faci prostia sa te speli in fiecare zi deoarece o sa ti se deterioreze si o sa se murdareasca din ce in ce mai repede si poate ramai si fara par Sper ca te-am ajutat :*
anonim_4396 întreabă:
deya100 întreabă: